Yksinhuoltajaäiti sai uskomattoman viestin täysin tuntemattomalta naiselta – "Tämä on minun tapani maksaa takaisin"

Amerikkalainen yksinhuoltajaäiti halusi jakaa tarinan yllättävästä avuntarjouksesta kannustaakseen muita hyviin tekoihin. Tarinasta kertovat Someecards ja BoredPanda.

Yksinhuoltaja voi tuntea itsensä helposti ylityöllistetyksi ja yksinäiseksi. Apu on useimmiten tarpeen, kuten myös floridalaisella Billiellä.

Katso yllä olevalta videolta lasten vastaukset, mihin äitiä tarvitaan.

– Poikani on seitsemän ja menossa toiselle luokalle. Me olemme olleet aina kahdestaan, joten olen ollut yksinhuoltajaäiti jo 7 vuoden ajan. Minulla on neljä työtä ja olen kokopäiväinen opiskelija, joten esimerkiksi deittailuun ei kauheasti ole aikaa, Billie kertoo BoredPandalle.

– Totta kai se on vaikeaa. Emme selviäisi ilman perhettäni, ystäviä ja tuntemattomien ystävällisyyttä.

Tuntematon nainen otti yhteyttä erikoisella tarjouksella

Vastikään Billie sai täysin tuntemattomalta ihmiseltä viestin sosiaalisessa mediassa. Nainen oli löytänyt hänet äideille suunnatusta ryhmästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Hei! Et tunne minua, mutta luin viimeisiä julkaisujasi etsien yksinhuoltajaäitiä, joka voisi todennäköisesti tarvita mahdollisuutta taukoon. Jostain syystä sinun julkaisusi putkahtivat silmiini, tuntematon nainen kirjoitti.

– En ole yksinhuoltajaäiti, mutta tiedän, että se on todella vaikeaa. Minulla on liian monia ystäviä, jotka ovat. Joten jos tarvitset/haluat apua, haluan ostaa koulutarvikkeita kahdelle yksinhuoltajaäidille.

Nainen oli valmis ostamaan kaiken, mitä lapsi saattoi tarvita ja toimittamaan ne naisen kotiosoitteeseen.

Kolme ehtoa

Naisella oli kuitenkin muutama ehto. Hän ei halunnut saada kunniaa toimistaan, vaan halusi pysyä anonyymina. Jos Billie ei haluaisi apua, nainen pyysi myös ilmoittamaan asiasta.

Billie kertoo BoredPandalla suhtautuneensa asiaan ensin varauksella. Kun naisesta ei kuitenkaan löytynyt googlailulla mitään epäilyttäviä tietoja, hän jatkoi keskustelua.

Taustalla uskomaton tarina

Billie kertoi olevansa todella ällistynyt naisen tarjouksesta. Niinpä nainen alkoi selittää tekonsa taustoja.

20 vuotta sitten hänen nimensä oli mainittu paikallisessa lehdessä. Tuntematon mies oli nähnyt sen, soittanut yliopistoon, johon nainen oli hakenut opiskelemaan, ja lahjoittanut 75 000 dollaria naisen opiskeluja varten.

– Hän ei suostunut tapaamaan minua, ei omistanut puhelinta ja me pystyimme kommunikoimaan ainoastaan käsinkirjoitettujen kirjeiden välityksellä, nainen selittää viesteissä.

– En tiedä ollenkaan, miksi sain sellaisen lahjan, mutta se muutti elämäni. Tämä on minun tapani maksaa takaisin.

Billie ottikin naisen tarjoaman lahjan vastaan ja sai muutama päivä sitten postissa laatikon, jossa oli kaikki pojan tarvitsemat koulutarvikkeet sekä muutamia muitakin tavaroita, muun muassa uudet kengät.

Billie jakoi kuvat keskustelusta Imguriin, sillä se oli palauttanut hänen uskonsa ihmiskuntaan.

– Toivon, että tämä tarina auttaa ihmisiä tekemään lisää ystävällisiä tekoja, Billie sanoo.

Lähteet: Imgur, Someecards, BoredPanda

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja