Yksinhuoltaja valmistui koulusta – koskettava kuva valmistujaisista leviää: "Kirjoitan tämän kyynelet silmissäni..."

0:49
Tämä äiti jätti omat valmistujaisensa väliin poikansa takia – seurasi upea yllätys!

Amerikkalaisen Soncyan valmistujaiskuva hurmasi yleisön vielä vuosia julkaisemisensa jälkeenkin. – Hän inspiroi minua jatkamaan, nainen kertoo pojastaan.

Soncya Williams onnistui valmistumaan koulusta huolimatta siitä, että huoltaa lastaan yksin. Naisen valmistujaiskuva vuodelta 2014 onkin jälleen sulattanut sydämet netissä, kertoo Good Morning America. Äitiyssivusto jakoi kuvan, joka keräsi heti tuhansittain tykkäyksiä.

"Kirjoitan tämän kyynelet silmissäni..."

Kuvassa amerikkalainen Soncya, 28, halaa tuolloin yksivuotiasta poikaansa Elijahia. Lapsi pitelee käsissään kylttiä, joka julistaa "äiti teki sen minun vuokseni".

– Kirjoitan tämän kyynelet silmissäni, koska yhdessä vaiheessa pelon takia kyseenalaistin sitä, kannattaako minun pitää sinut, Soncya kirjoitti kuvan oheen.

– Kun synnyit, mietin, mitä muut ajattelisivat minusta, kun sain aviottoman lapsen. Yksinhuoltajana jopa tänä päivänäkin mietin, onko olemassaolosi osa syytä, miksi olen sinkku.

"Ilman sinua en olisi se nainen, joka nyt olen"

Soncya tunnusti tekstissään piilotelleensa äitiyttään opiskeluaikanaan. Nuori nainen pelkäsi menettävänsä ystävyyssuhteita ja parisuhteita.

– Mutta nyt pidän sinut lähellä. Olemme samaa pakettia. Ja totta puhuakseni, ilman sinua en olisi se nainen, joka nyt olen! Iloni, näkemykseni, rohkeuteni jatkaa tulevat sinulta, Soncya sanoo.

Working Momkind -sivusto jakoi kuvan. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lopulta Soncya ymmärsi, ettei kaipaa elämäänsä ihmisiä tai suhteita, jotka pitävät lapsen saamista nuorella iällä "ongelmana".

– Äidiltä vei vähän aikaa oppia tämä asia, joten kerron tämän kaiken sanoakseni, että tekisin edelleen kaiken vuoksesi! Kiitos, että rakastat minua sellaisena kuin olen.

"Kun kuulin, että olen raskaana, en halunnut sen estävän minua"

Kuusi vuotta alkuperäisen kuvan julkaisemisen jälkeen Soncyalla menee hyvin. Hän on avustava osastopäällikkö autonvuokrausyrityksessä, ja hän on hiljattain aloittanut äitiryhmän työssäkäyville äideille.

– Päätavoitteeni oli valmistua. Kun kuulin, että olen raskaana, en halunnut sen estävän minua pääsemästä tavoitteeseeni, Soncya kuvaili haastattelussa.

– Poika inspiroi minua jatkamaan. Tämä kuva muistuttaa, että tein sen hänen vuokseen silloin, ja teen kaiken jatkossakin hänen vuokseen.

"Se koetteli minua"

Soncya tiesi joutuvansa pitämään taukoa opinnoistaan, mutta kävi koulua kesälläkin. Hän muutti äitinsä luo säästääkseen rahaa ja vaihtoi jopa koulua, jotta pääsisi lähemmäs tukiverkostoaan.

– Se koetteli minua. Täytyi maksaa koulu, maksaa pienen pojan kulut. Minun täytyi selvittää, miten voin tehdä sen, Soncya kuvaa.

– Minua pelotti. Pelotti, miten ihmiset katsoisivat minua, koska en ollut naimisissa. Pelkäsin, etteivät miehet haluaisi olla kanssani, koska minulla on lapsi.

Soncya lapsineen vuonna 2019. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Sinun täytyy jatkaa taistelua myrskyjen läpi"

Nyt Soncya iloitsee siitä, että voi edelleen inspiroida muita. Hän muistuttaa, että elämän vaikeudet ja olosuhteet voivat toisinaan sumentaa näön.

– Sinun täytyy jatkaa taistelua myrskyjen läpi, jotta voi arvostaa auringonpaistetta, hän sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja