Ykkösrivin naiset taistelussa rintasyöpää vastaan

Näyttelijä-malli Milla Jovovich kampanjoi rintasyöpää vastaan. Hän seuraa huippumalli Helena Christensenin jalanjäljissä.

Viides elementti -elokuvasta tunnettu näyttelijä ja malli Milla Jovovich seuraa huippumalli Helena Christensenin jalanjälkiä. Hän poseeraa rintasyövän vastaisessa kampanjassa, jonka takana on kansainvälinen rintasyövän tutkimukseen keskittynyt järjestö Breast Health International.

Kampanjan mainoskuvissa Jovovich poseeraa muotisuunnittelija Tommy Hilfigerin luoman laukun kanssa.

Viime vuonna kampanjan kasvoina toiminut malli Helena Christensen toimii tällä kertaa valokuvaajana. Hilfigerin suunnittelema käsilaukku on jo neljäs miehen suunnittelema laukku tätä kampanjaa varten. Malleina ennen Christensenia ja Jovovichia on nähty Ranskan presidentin puoliso Clara Bruni sekä italialaismallit Claudia Gerini ja Cristiana Capotondi.

Punainen käsilaukku tulee myyntiin huhtikuussa ja puolet tuotoista lahjoitetaan rintasyövän tutkimukselle. Suomessa laukun voi ostaa Hilfigerin verkkokaupan kautta ja muualla Euroopassa 279 euroa maksavan laukun voi ostaa Tommy Hilfigerin omista lippulaivaliikkeistä Milanosta, Kölnistä ja Pariisista.


Teksti: MTV3/Helmi

Kuva: Tommy Hilfiger, Wireimage/AOP

Lähde: Tommy Hilfiger

Lue myös:

    Uusimmat