Winona Ryder avautuu näpistelystään

Winona Ryder jäi vuonna 2001 kiinni varastettuaan Saks Fifth Avenue -liikkeestä 3000 dollarin arvosta vaatteita. Miksi rikas Hollywood-näyttelijätär turvautui näpistämiseen?

Muun muassa Saksikäsi-Edward-elokuvasta tuttu näyttelijätär Winona Ryder nousi vuonna 2001 otsikoihin, kun hän jäi kiinni näpistelystä, uutisoi Daily Mail. Tähti yritti varastaa 3000 dollarin arvosta vaatteita Saks Fifth Avenuen liikkeestä Beverly Hillsissä.

Popcornnation.com uutisoi, että Ryder avautui näpistelynsä taustoista Voguessa.

– Minulla ei ollut suurta syyllisyydentuntoa, sillä en satuttanut ketään. Jos olisin fyysisesti satuttanut jotakuta tai aiheuttanut tahallisesti harmia jollekin ihmiselle, se olisi ollut aivan erilainen kokemus, Ryder kertoo.

Ryder kertoo sortuneensa näpistelyyn kipulääkkeiden takia, jotka hän sai puoskarilääkäriltä.

– Mursin käteni kahdesta kohtaa ja lääkäri, joka oli jonkin sortin puoskari, antoi minulle monia aineita ja otin niitä kestääkseni kivun. Sitten tuli hetki, jolloin en tiennyt, otinko lääkkeitä kipuun, mutta otin niitä silti, Ryder selittää.

Näyttelijättären mukaan lääkkeet saivat hänet sekavaksi. Pidätystä Ryder kuvailee siunaukseksi, sillä hän ei enää koskenut lääkkeisiinsä uudestaan.

Daily Mailin mukaan Ryder väitti varastelun johtuneen myös siitä, että hän teki taustatyötä uutta elokuvaansa varten.

Kohu jatkui vuonna 2008, kun tähti poistui hollywoodlaisesta liikkeestä laukussaan meikkejä, joita hän ei ollut maksanut, kirjoittaa Daily Mail.

America's National Enquirerin mukaan hälytyslaitteet alkoivat soida, kun Ryder poistui liikkeestä ja hänen laukustaan löydettiin monia tuotteita, joita ei ollut maksettu.

Liikkeessä työskentelevä henkilö kertoi tuolloin Ryderin vakuuttaneen, että hän ei tiennyt, kuinka meikit päätyivät hänen laukkuunsa.

Winona Ryder tähdittää AVAn torstaielokuvaa Celebrity. Woody Allenin elokuvasta nautitaan 17.11. kello 21.00. Elokuvassa nähdään myös muun muassa Leonardo DiCaprio ja Melanie Griffith.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja