Windows 10:n kevään suurpäivityksen jakelu käyntiin

Microsoft on julkaissut tänään virallisesti Windows 10:n toukokuun päivityksen, joka on saapunut yleiseen jakoon. Päivitystä edelsi tavallista pidempi testausjakso, johtuen lokakuun päivitykseen päätyneistä lukuisista bugeista.

”Perustuen positiiviseen dataan ja palautteeseen, jota olemme saaneet pidemmän testausjakson aikana, olen tyytyväinen voidessani jakaa tänään tiedon, että aloitamme Windows 10:n toukokuun päivityksen jakamisen”, kommentoi Microsoftin ohjelmistojohtaja John Cable Microsoftin blogissa. Ensimmäisille käyttäjille päivitys on jo ladattavissa, mutta johtuen Microsoftin asteittaisesta päivityspolitiikasta, voi päivityksen ilmestymisessä omalle laitteelle kestää jonkin aikaa. Päivityksen saatavuuden omalle laitteelle voi tarkistaa Windows Updaten kautta.

Yhdessä Windowsin toukokuun päivityksen kanssa Microsoft julkaisi myös listauksen päivityksen tilasta, jossa on tietoa päivityksen tämän hetken levinneisyydestä ja tiedossa olevista ongelmista. Itse päivityksen sisältöön voi tutustua tarkemmin PCWorldin julkaisemalla esittelyvideolla. Päivityksen myötä käyttäjille tarjotaan muun muassa parempia mahdollisuuksia päivitysten ajastamiseen, Windowsin hakutoiminto erotetaan Cortanasta ja mukaan lisätään vaaleampi Windows-teema. Isona muutoksena mukaan on lisätty myös ”hiekkalaatikko”, joka antaa käyttäjälle mahdollisuuden avata uuden ikkunan, jonka sisällä voi ajaa Windows-toimintoja siten, että tiedot katoavat hiekkalaatikon sulkeutuessa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja