Williams-pomo avoimena tuskan hetkistä: "Emme halua elää vuotta 2018 uudelleen"

Viime kaudella F1-sarjan valmistajien hännänhuipuksi pudonneelle Williams-tallille vuosi oli tuskainen, kertoo apulaistallipäällikkö Claire Williams.

Telekommunikaatioyhtiö ROKiT on alkavalla kaudella Williamsin uusi pääsponsori. Brittitalli julkisti samalla myös autonsa uuden värityksen, josta Claire Williams toivoo nousun kohti parempia sijoituksia jälleen alkavan.

- Viime kausi oli meille todella rankka. On tuskaista mille tahansa tallille olla meidän tilanteessamme. Talven aikana kukaan ei kuitenkaan jättänyt meitä, mikä kertoo jotain siitä, miten vahva Williams on tallina. Emme haluaa elää vuotta 2018 uudelleen, Claire Williams kertoi gpblog.comin mukaan.

- Talli ei putoa sarjan kymmenenneksi ilman heikkouksia. Olemme tehneet kovasti töitä, mutta matka on pitkä. Paddy Lowe (tekninen johtaja) on tehnyt uutterasti töitä saadakseen oikeat ihmiset oikeille paikoilleen. Olen varma siitä, että meillä on riittävät työkalut sitä varten, että voimme kulkea taas oikeaa tietä. Todellisen tilanteemme tiedämme kuitenkin vasta Melbournessa, Williams lisäsi.

Williams-tallin kuljettajina toimivat alkavalla kaudella kahdeksan vuoden tauon jälkeen sarjaan palaava Robert Kubica ja tulokas George Russell. Formulakausi käynnistyy 17. päivä maaliskuuta Australian Melbournessa.

Lue myös:

    Uusimmat