William ja Catherine julkaisivat synttärionnittelut 39 vuotta täyttäneelle Meghanille – herttuatar joutui silmittömän someraivon kohteeksi

14:32
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat viimeistä kertaa, mutta minkälaiset ovat prinssiveljesten välit?

Sosiaalisessa mediassa kuohahti heti, kun prinssi William ja herttuatar Catherine julkistivat syntymäpäiväonnittelut herttuatar Meghanille.

Kun herttuatar Meghan vietti tiistaina syntymäpäiväänsä, julkaisivat kuninkaallisen perheen jäsenet onnittelunsa 39-vuotiaalle herttuattarelle sosiaalisessa mediassa. 

Näin tekivät paitsi kuningatar Elisabet ja prinssi Charles, mutta myös prinssi William ja herttuatar Catherine, joiden on väitetty olevan viileissä väleissä Meghanin ja prinssi Harryn kanssa.

– Toivotamme Sussexin herttuattarelle erittäin hyvää syntymäpäivään, Williamin ja Catherinen kuvateksti kuului Instagramissa.

Cambridgen herttuaparin julkaisemassa kuvassa Meghan hymyilee pikkutytölle, jota hän on kyykistynyt tervehtimään.

Onnittelut saivat sosiaalisessa mediassa välittömästi aikaan melkoisen rähäkän, sillä prinssi Williamin ja prinssi Harryn sekä heidän vaimojensa tulehtuneiksi väitetyt välit ovat jälleen olleet tapetilla, kun Sussexin herttuaparista ilmestyvästä Finding Freedom -paljastuskirjasta on tihkunut ensimmäisiä tiedon murusia brittimedialle.

Kirjasta saatujen tietojen mukaan veljesten välejä olisi hiertänyt prinssi Williamin vähättelevä kommentti Meghanista, joka olisi saanut Harryn ja Meghanin uskomaan, ettei Meghan ole tervetullut kuninkaalliseen perheeseen. Tämän jälkeen Daily Mail julkaisi artikkelin, jossa Williamin ja Catherinen ystävät puolustivat nimettöminä herttuaparia ja kertoivat näiden tehneen kaikkensa, jotta Meghan tuntisi itsensä tervetulleeksi.

Kirjapaljastukset nousivat esiin myös onnittelukuvan kommenttikentässä, missä moni ei tuntenut sääliä Meghania kohtaan. 

– Kiva ele ja diplomaattista toimintaa teiltä, mutta hän ei ansaitse sitä tuon kirjan jälkeen! eräs täräytti.

– Tyylikästä, kuten aina, mutta hän ei todellakaan ansaitse sitä, toinen säesti.

– Olen todella vaikuttunut. Vaikka hän on jakanut perhettä ja temppuillut, te molemmat nousette asian yläpuolelle. Toivottavasti Meghan oppii tästä ja lakkaa satuttamasta perhettä enemmän, eräs kommentti puolestaan kuului.

Osa kuitenkin myös puolusti Meghania ja pöyristyi ilkeistä kommenteista.

– Häpeällistä kommentointia. En ihmettele, miksi hän päätti lähteä hovista.

– Minulla ei ollut aavistustakaan, mitä kaikkea hän on joutunut kestämään ja hämmennyin, kun he päättivät lähteä hovista. Näitä kommentteja lukiessani en enää ihmettele. En käsitä tätä vihan määrää.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja