Meghanin kohuisä Thomas Markle jyrähti paljastuskirjan aiheuttamasta mylläkästä herttuaparin ympärillä: "Surkein mahdollinen hetki valittaa"

14:32
Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat maailskuussa viimeistä kertaa, mutta millaiset ovat prinssiveljesten välit?

Herttuatar Meghanin kohuissa ryvettynyt isä Thomas Markle sanoo The Sun -lehden haastattelussa suorat sanat tyttärestään.

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan ovat olleet otsikoissa koko viikon, kun brittilehdistö julkaisi ensimmäiset maistiaiset pariskunnasta kertovasta paljastuskirjasta.

Elokuussa ilmestyvästä Finding Freedom -kirjasta on riittänyt puhetta, ja herttuapari on edustajansa välityksellä kiistänyt olleensa mukana sen tekoprosessissa. 

Ensimmäisten paljastusten perusteella brittilehdistössä liikkuu kuitenkin, että Harrylla ja Meghanilla on enemmän tekemistä kirjan kanssa kuin he ovat myöntäneet.  Esimerkiksi The Sun huomauttaa, että osa paljastuksista on sellaisia, jotka tietävät ainoastaan herttuapari ja heidän lähipiirinsä.

Lehti tavoitti myös Meghanin kohuissa ryvettyneen isän Thomas Marklen aiheeseen liittyen. 

Omid Scobien ja Carolyn Durandin kirjaa on kritisoitu siitä, että se repii jälleen auki riitoja, jotka hovi on pyrkinyt hautaamaan sen jälkeen, kun Harry ja Meghan muuttivat Yhdysvaltoihin ja jättivät brittihovin taakseen.

– Tämä on surkein mahdollinen hetki valittaa yhtään mistään. Ihmiset kärsivät kaikkialla koronapandemian takia, Markle jyrähti.

– Rakastan tytärtäni, mutta en todella arvosta sitä, millainen hänestä on tullut.

Finding Freedom -kirjassa kerrotaan, ettei herttuatar ole puhunut isälleen sen koommin, kun tämä ei tullut tyttärensä häihin. Kirjasta saatujen paljastusten mukaan Meghan ja Harry olisivat suhteensa syventyessä kieltäytyneet suojelemasta Meghanin isää lehdistöltä.

Markle sanoo The Sunille, että Harry olisi jopa kehottanut häntä tekemään yhteistyötä lehdistön kanssa, kun tämä joutui sydänoperaatioon.

– Se, että hovi ohjeisti heitä hankkimaan minulle apua ja he kieltäytyivät siitä, on uskomatonta.

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun isä sivaltaa lehdistössä tytärtään. Aiemmin keväällä Markle sanoi suorat sanat siitä, mitä mieltä hän oli herttuaparin muutosta Yhdysvaltoihin.

– Heidän pitäisi olla Englannissa eikä Los Angelesissa, Markle jyrähti Mirrorille antamassaan haastattelussa.

– Heidän pitäisi olla kuningattaren tukena, hän sanoi ja lisäsi toivovansa pelkkää hyvää kuningatar Elisabetille sekä prinssi Charlesille.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja