Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Wienernougat-korvapuustit

Julkaistu 04.10.2012 07:54

Näiden herkullisten korvapuustion väliin sopii vaihtoehtoisesti myös suklaarouhe, Marianne-rouhe, omenaraaste ja kaneli tai vaikkapa paistonkestävä hillo.

n. 20 kpl

1 pkt Myllyn Paras Pullataikinalevyjä (1 kg, pakaste)
75 g voisulaa
2½ dl Wienernougat Crushia (1 pss Fazerin mantelikrokanttiraetta)
2 tl vaniljasokeria
1 muna
raesokeria

Laita taikinalevyt uunipellille jauhotetun leivinpaperin päälle väljästi. Anna levyjen sulaa ja nipistele ne yhteen isoksi levyksi. Anna kohota kaksinkertaiseksi paksuudeltaan leivinliinalla peitettynä lämpimässä paikassa, esim. 40-asteisen uunin keskitasolla tai keittiöaltaan päällä, johon on laskettu kuumaa vettä (n. 30 min).

Levitä kohonneiden levyjen päälle voisulaa ja sen päälle mantelikrokanttia ja vaniljasokeria. Kääri levy taikinaa venyttäen tiukalle rullalle ja jätä sauma alaspäin.

Leikkaa rullasta vinoja paloja (kolmioita) ja paina kapeimmasta leikkuureunasta keskeltä alas peukalolla niin, että pullaan muodostuu korvat. Anna kohota kaksinkertaisiksi lämpimässä paikassa. Voitele munalla, ripottele päälle raesokeria. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi.

VINKKI: Voit halutessasi laittaa väliin vaihtoehtoisesti suklaarouhetta, Marianne-rouhetta, omenaraastetta ja kanelia, kuivattuja marjoja tai paistonkestävää hilloa.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lisää aiheesta:

Savuttomilla yhä enemmän Suomen tappavinta syöpää – keuhkosyöpä havaitaan usein liian myöhäänEnnen kirjoitettiin rakkauskirjeitä, nykyisin selataan Tinderiä – onko rakastuminen muuttunut?Katrina on työskennellyt tarjoilijana yli 20 vuotta – tällaisia ovat suomalaiset asiakkaatMielenterveysomainen: Kiinnitä huomiota tähän hälytysmerkkiin omassa jaksamisessasiNukutko sopivasti? Tietty määrä unta mahdollistaa parhaan tuloksen painonpudotuksessaTalvi lähestyy: Mitä aloittelevan sähköautoilijan pitää ottaa huomioon?
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:46
    Syöpä

    Savuttomilla yhä enemmän Suomen tappavinta syöpää – keuhkosyöpä havaitaan usein liian myöhään

  • Eilen19:52
    Rakkaus

    Ennen kirjoitettiin rakkauskirjeitä, nykyisin selataan Tinderiä – onko rakastuminen muuttunut?

  • Eilen17:43
    Ravintolat

    Katrina on työskennellyt tarjoilijana yli 20 vuotta – tällaisia ovat suomalaiset asiakkaat

  • Eilen15:45
    Mielenterveys

    Mielenterveysomainen: Kiinnitä huomiota tähän hälytysmerkkiin omassa jaksamisessasi

  • Eilen14:31
    Painonhallinta

    Nukutko sopivasti? Tietty määrä unta mahdollistaa parhaan tuloksen painonpudotuksessa