Wienernougat-korvapuustit

Näiden herkullisten korvapuustion väliin sopii vaihtoehtoisesti myös suklaarouhe, Marianne-rouhe, omenaraaste ja kaneli tai vaikkapa paistonkestävä hillo.

n. 20 kpl

1 pkt Myllyn Paras Pullataikinalevyjä (1 kg, pakaste)
75 g voisulaa
2½ dl Wienernougat Crushia (1 pss Fazerin mantelikrokanttiraetta)
2 tl vaniljasokeria
1 muna
raesokeria

Laita taikinalevyt uunipellille jauhotetun leivinpaperin päälle väljästi. Anna levyjen sulaa ja nipistele ne yhteen isoksi levyksi. Anna kohota kaksinkertaiseksi paksuudeltaan leivinliinalla peitettynä lämpimässä paikassa, esim. 40-asteisen uunin keskitasolla tai keittiöaltaan päällä, johon on laskettu kuumaa vettä (n. 30 min).

Levitä kohonneiden levyjen päälle voisulaa ja sen päälle mantelikrokanttia ja vaniljasokeria. Kääri levy taikinaa venyttäen tiukalle rullalle ja jätä sauma alaspäin.

Leikkaa rullasta vinoja paloja (kolmioita) ja paina kapeimmasta leikkuureunasta keskeltä alas peukalolla niin, että pullaan muodostuu korvat. Anna kohota kaksinkertaisiksi lämpimässä paikassa. Voitele munalla, ripottele päälle raesokeria. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 10 min kauniin värisiksi.

VINKKI: Voit halutessasi laittaa väliin vaihtoehtoisesti suklaarouhetta, Marianne-rouhetta, omenaraastetta ja kanelia, kuivattuja marjoja tai paistonkestävää hilloa.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja