Whitney Houston osasi yllättää asuillaan– katso kattava kuvagalleria

Whitney Houston tunnettiin sekä äärimmäisen tyylikkäästä punaisen maton tyylistä että erikoisista ja räikeistä asuvalinnoista.

AVA Elokuvana nähdään tällä viikolla laulajatar Whitney Houstonin tähdittämä Bodyguard.Laulaja ja näyttelijä Houston tuli tunnetuksi uskomattoman äänensä ja erityisesti I Will Always Love You -kappaleensa ansiosta.

Houston on ainoa artisti, jonka kappaleilla on ollut seitsemän peräkkäistä ykkössijaa Billboard Hot 100 -listalla. Uskomattoman ja monipuolisen uran tehnyt Houston on esiintynyt jopa NelsonMandelalle Valkoisessa Talossa.

– Luoja on antanut minulle äänen, jolla laulaa. Mitä muita temppuja tarvitsen? Houston on kommentoinut.

Houstonin lavatyyli oli monipuolinen ja vaihteleva: hänet nähtiin lavalla upeissa iltapuvuissa, mutta myös erikoisissa ja persoonallisissa asuissa.

Puhtoinen julkisuuskuva säröilee

1990-lopussa upeaääninen laulajatar kuitenkin ajautui ongelmiin, ja hänen puhtoinen julkisuuskuvansa alkoi säröillä. Houston muun muassa laihtui huomattavan paljon. Hän erosi aviomiehestään Bobby Brownista vuonna 2006, ja paljasti kolme vuotta myöhemmin Oprah-keskusteluohjelmassa sortuneensa yhdessä miehensä kanssa päihteisiin.

Houston jatkoi vaikeuksistaan huolimatta laulajan uraansa aktiivisesti loppuun asti. Hän menehtyi helmikuussa 2012 48-vuotiaana.

Bodyguard-elokuvassaWhitneyHouston esittää kuvankaunista laulajatarta, joka saatuaan tappouhkauksia palkkaa itselleen kivenkovan henkivartijan (KevinCostner). Eipä aikaakaan, kun näiden kahden välille alkaa kehittyä kuuma suhde.

AVA Elokuva: Bodyguardperjantaina klo 21.00.


AVA/Maria Aarnio

Lähteet: Wikipedia, IMDB

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja