Waltteri Torikka yllättää ystävänsä Saimi Hoyerin – kappaleen taustalla liikuttava muisto Hoyerin isästä: "Olen tallentanut sen ikuisesti mieleeni"

9:44
Katso videolta, miten Hoyer reagoi yllätykseen.

Laulu rakkaudelle -sarjan seuraavassa jaksossa yllätyksen saa muun muassa Saimi Hoyer. 

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi -ohjelman 15. tammikuuta nähtävässä jaksossa yllätettävien penkkiin istahtaa ex-malla ja nykyään Hotelli Punkaharjua pyörittävä Saimi Hoyer. Ikimuistoisen musiikkiyllätyksen Hoyerille haluaa tarjota hänen hyvä ystävänsä Waltteri Torikka. 

– On tavannut Saimin vuonna 2016 Hotelli Punkaharjulla, kun olin esiintymässä siellä. Siitä alkoi meidän ystävyys ja se on tiivistynyt vuosien varrella, laulaja kuvailee.

Kappaleekseen hän on valinnut Irwin Goodmanin hitin Maailma on kaunis. Hoyer istuu tuoliin jännittyneenä ja herkistyy, kun näkee lavalla Torikan.

Hoyer kertoo esityksen jälkeen, että kappaleella on hänelle suuri merkitys, sillä Torikka on esittänyt kappaleen ensimmäisen kerran hänelle ja hänen isälleen. 

– Waltteri lauloi tätä viimeksi minulle ja isälleni. Sen hetken olen tallentanut ikuisesti mieleeni, koska oli niin hienoa nähdä vanha isäni niin vaikuttuneena, Hoyer kertoo.

Miten Hoyer reagoi yllätykseen? Katso ylhäältä olevalta videolta koko esitys!

Laulu rakkaudelle MTV3-kanavalla perjantaisin kello 20.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja