Mainos

Hollywood-tähti Natalie Wood menehtyi yli 35 vuotta sitten – uusia todistajia kuultu mysteerikuolemasta

Vuonna 1981 hukkuneen Hollywood-näyttelijä Natalie Woodin mystinen kuolema on noussut jälleen otsikoihin.  

Yli 35 vuotta sitten Hollywoodia ja maailmaa kuohutti 1960-luvun supertähti Natalie Woodin kuolema. Näyttelijätär hukkui vuonna 1981 jahdilla vietetyn illan jälkeen. Viranomaisten mukaan Wood kuoli epäilyttävissä oloissa. ABC News -sivuston mukaan tapauksessa on on kuultu uusia todistajia.

Klassikkoelokuvista West Side Story ja Nuori kapinallinen tunnettu Wood juhli jahdilla aviomiehen Robert Wagnerin ja näyttelijä Cristopher Walkenin kanssa kiitospäivää. Juhlien jälkeisenä aamuna Wood löydettiin hukkuneena Etelä-Californian Catalina saarelta. Wood oli kuollessaan 43-vuotias.

Alkuun onnettomuudeksi todettu tapaus avattiin uudelleen vuonna 2011, jahdin kapteenin kerrottua kuulleensa Wagnerin ja Woodin kiistelleen katoamisyönä. Los Angelesin sheriffi Nicole Nishidan mukaan viimeisimpien todistajalausuntojen perusteella on tullut ilmi uusi tapahtumaketju liittyen yöhön, jolloin Wood kuoli.

Laivalla olleen todistajan mukaan yöllä oli kuulunut huutoa ja tavaroiden särkymistä ja kyseinen henkilö uskoo äänten johtaneen Woodin ja Wagnerin hytistä. Lausunto eroaa alkuperäisistä todistajien antamista lausunnoista. Nishida totesi lehdistötilaisuudessa, että todisteita ei ole vielä tarpeeksi pidätysten tekemiseen.

Viranomaisten mukaan Wagneria ei ole haastateltu tapauksen uudelleenavaamisen jälkeen. Vuoteen 2013 mennessä Wagnerilta oli pyydetty lausuntoa tapaukseen liittyen kymmenesti, mutta tämä oli kieltäytynyt jokaisella kerralla.

Wagner on kieltänyt liittyvänsä millään tavalla vaimonsa kuolemaan. Hän, Wood ja Walken olivat olleet vahvassa humalassa tunteja ennen Woodin katoamista. Wagnerin vuonna 2008 kirjoittamassa muistelmassa hänen kerrotaan riidelleen Walkenin kanssa, jonka jälkeen Wagner oli käymässä nukkumaan ja huomasi hänen vaimonsa ja jahtiin kiinnitetyn pienveneen olleen kadoksissa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.