Vuoden yrittäjänainen: Erikoinen puku sopii kuulemma luonteeseeni

Vuoden yrittäjänainen Kati Rauhaniemi ihastutti Linnan juhlissa näyttävässä punaisessa puvussa. – Puku oli minun mielestäni aivan täydellinen. Eri asia on, mitä mieltä sen kantajasta ollaan, Rauhaniemi nauraa.

Vuoden yrittäjänaiseksi valittu Kati Rauhaniemi juhli Suomen itsenäisyyttä Jukka Rintalan suunnittelemassa satumaisessa puvussa.

– Heti kun sain kutsun, otin yhteyttä Jukka Rintalaan. Annoin hänelle vapaat kädet, mutta sanoin, että haluan punaista. Jukka sanoikin, että ottaa suunnittelussa huomioon naisen luonteen ja persoonan. Hän totesi puvun olevan erikoinen, mutta sanoi, että pystyn kantamaan tämän. Kyllä se jännitti kantaa Jukan luomusta, mutta puku kuulemma sopi minun luonteeseeni, Rauhaniemi paljastaa.

Linnan juhlien kutsut lähetetään vain kolme viikkoa ennen juhlia, joten Rauhaniemelle ei jäänyt paljon aikaa miettiä pukua. Hän vastaanotti Vuoden yrittäjänaisen palkinnon lokakuussa, joten tiesi valmiiksi kauppojen iltapukutarjonnan.

– Oli valtava yllätys ja kunnia saada kutsu. Oli saman tien selvä asia, että haluan Jukan suunnittelevan minulle puvun. Olen seurannut hänen uraansa jo kauan ja pidän hänen tyylistään. Olen itsekin luova suunnittelija, joten jaan Jukan näkemykset, Rauhaniemi perustelee.

– Olen pitänyt valmiita iltapukuja ennenkin, mutta vartalonmallini on sellainen, että ne eivät oikein istu. Oli aivan huikeaa, kun puvussa pystyi estottomasti liikkumaan. Se ei aivan ollut kuin toinen iho, mutta melkein. Puku oli todella mukava päällä, se oli aivan täydellinen, nainen iloitsee.

Puku on edelleen loistavassa kunnossa

Vuoden yrittäjänainen kertoo, että puku selvisi itsenäisyyspäivän juhlinnasta kunnialla.

– Emme tehneet pukuun laahusta, koska tiesimme, että Linnassa ollaan kylki kyljessä. Vierasmäärän nähtyäni pohdin hieman miten kukkakoristeet kestävät, mutta puku ei mennyt miksikään, hän iloitsee.

Valmistautuminen vei paljon aikaa, sillä punainen puku vaati paljon myös iholta. Rauhaniemi kertoo, että ilta oli todella onnistunut.

– Sain kahden päivän varoitusajalla aivan ihanat korvakorut lainaan Kultasepänliike Qivasta, ja kampaus oli päässä vielä seuraavanakin aamuna. Oli ihanaa, kun Linnassa ei ollut turhaa jäykkyyttä. Minulla oli todella hyvä olla siellä, jännitys hävisi heti ovella. Yllätyin itse siitä, kuinka hyvin kaikki oikeastaan meni, Rauhaniemi päättää.

MTV3/Helmi

Teksti: Minna Kosonen

Kuvat: All Over Press

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja