Vuoden upein pukeutuja Sara La Fountain: Ihailen voimakkaita naisia!

Elle Style Awards -gaalassa vuoden 2012 parhaan naispukeutujan palkinnon napannut hurmaava Sara La Fountain kertoo ihailevansa voimakkaita naisia, arvostavansa muotialan visionäärejä ja saaneensa inspiraation glitteriä säkenöivään lookiinsa muodin edelläkävijöiltä.

Kuvankaunis televisiokasvo ja kokki Sara La Fountain, 31, valittiin vuoden 2012 naispukeutujaksi Elle-lehden lukijoiden toimesta. La Fountain kertoo olevansa suorastaan häkeltynyt tästä kunniasta.

– Super-iso hali kaikille! La Fountain kiittelee.

Palkinto oli kuin olikin ansaittu: Elle Style Awards -gaalaan säkenöivässä paljettimekossa astellut nainen on suunnittelut asunsa itse.

– Vaatesuunnittelija Nina Jatuli toteutti visioni. Rakastan Balmainia, ja sain vision pari vuotta sitten hänen mallistostaan. Ja lisäksi rakastan glitteriä, La Fountain kertoo iloisena.

– Sitten kun lähden ulos, minulla on ylläni pinkkiä ja glitteriä – olen vähän sellainen Lady Gagan lievempi versio: ei niin hullu, mutta hänelle kyllä pointsit kotiin. Lady Gaga on loistava mimmi!

Sara La Fountain kertoo olevansa suunnattoman innoissaan vuoden muotitapahtumasta, sillä tällaiset tapahtumat takaavat oivan tilaisuuden tavata paljon ihania ihmisiä, ystäviä sekä tietenkin taitavia stailaajia ja lahjakkaita suunnittelijoita.

– Ihailen voimakkaita naisia: yksi heistä on Ellen päätoimittaja Mirva Saukkola. Hän on ihana ihminen ja voimakas nainen, jolla on upeita visioita, La Fountain kuvailee.

Pinkit korkkarit jalkaan ja menoksi!

Graafisen hiustyyliin ominut ja hersyvän onnellinen Sara La Fountain kertoo olevansa itse suunnattoman kiinnostunut muodista ja sen ilmiöistä.

– Muodissa on tärkeää, että olet oma persoonasi ja uskallat tuoda sen esille. Olet vain oma itsesi. Sillä pääsee jo pitkälle.

– Suomalainen muoti sekä katukuva on mielestäni todella ainutlaatuista. Esimerkiksi New Yorkissa näkee helmiä silloin tällöin, mutta täällä näkee helmiä enemmän! La Fountain kehuu.

La Fountain kertoo, että hänen arkensa on erittäin työntäyteistä kiireineen kaikkineen. Hän matkustaa paljon New Yorkin ja Helsingin väliä – jopa noin kahden viikon välein. Upeat muotitapahtumat nainen kuitenkin kokee terapeuttisina kokemuksina kerta toisensa jälkeen.

– Minusta on ihanaa käydä ulkona ja nähdä ystäviä. Muoti inspiroi minua suunnattomasti: laitat pinkit korkokengät jalkaan ja annat mennä! La Fountain nauraa.

Elle Style Awards 2012 nähdään MTV3-kanavalla perjantaina klo 21.00. Uusinta AVAlla sunnuntaina 28.10. klo 20.00.

Vuoden 2012 paras

Tulokas: Satu Maaranen

Muotikuvaaja: Johnny Kangasniemi

Meikkitaiteilija: Karoliina Kangas

Hiustaiteilija: Nina Björkman

Muodin sanansaattaja: Jukka Rintala

Stailaaja: Henna Koskinen

Eettinen muotiteko: Vaatelainaamo

Asustesuunnittelija: Minna Parikka

Malli: Johanna Grönholm

Muotilegenda: Kaarina Kivilahti

Blogi: 5 Inch and up

Miespukeutuja: Sauli Koskinen

Naispukeutuja: Sara La Fountain

Mallisto: Camilla Norrback


Lue myös:


AVA

Kuvat: AVA, MTV3/Viihde, Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja