Vuoden radiojuontajaksi valittu Veronica Verho yllättyi voitostaan: "Jaajo on minulle tosi iso esikuva"

4:07
Veronica Verho suoritti Possessa hurjan autostuntin.

Veronica Verho iloitsi valinnastaan Vuoden radiojuontajaksi.

Radiojuontaja ja tubettaja Veronica Verho vieraili viihdeohjelma Possen  kevään ensimmäisessä lähetyksessä. Verho valittiin Vuoden radiojuontajaksi maaliskuun lopussa järjestetyssä Radiogaalassa.

Verho kertoi MTV Uutisten haastattelussa, että palkinnon saaminen oli hänelle valtava kunnia ja täysi yllätys.

– Ylipäätään se, että olin ehdolla ja minut oli äänestetty sinne saakka, oli jo tosi iso juttu. Olin tosi hienossa seurassa, siellä oli paljon kollegoja, joita olen seurannut pienestä pitäen.

Verho juontaa omaa kaksituntista ohjelmaa Radio NRJ:lla neljänä iltana viikossa. Palkinnolla on suuri merkitys myös siksi, että työn tekeminen tuntuu joskus yksinäiseltä.

– Se oli tosi iso juttu ja sain paljon motivaatiota omalle työlle ja uralle.

Vuoden radiojuontaja -palkinnon on voittanut viimeisten kymmenen vuoden aikana lähes poikkeuksetta Radio Suomipopin Aamulypsyn juontaja Jaajo Linnonmaa. Hän sai palkinnon vuosina 2009-2018. Ainoastaan vuonna 2012 hän jäi ilman palkintoa, sillä tuolloin voittajaksi valittiin Tuija Pehkonen.

Verho onnistui katkaisemaan Linnonmaan voittoputken, mutta ei ajattele syrjäyttäneensä suosikkijuontajaa korkeimmalta korokkeelta.

– Jaajo on minulle tosi iso esikuva. Joka ikinen, joka oli ehdolla, olisi ansainnut sen, koska me kaikki teemme hirveän hyvää duunia.

Possessa Verho vieraili kolmatta kertaa, ja suoritti hurjan stuntin. Hän totesi, ettei ole kertaakaan päässyt ohjelmassa helpolla.

– En tiedä, uskallanko enää tulla tänne. Ensimmäisellä kerralla minut laitettiin hyppäämään lentokoneesta, sen jälkeen minun piti kantaa suullani jotain ihme mätäpalloja ja nyt kierin autolla ympäri. Mitä tapahtuisi ensi vuonna, jos tulisin mukaan? hän pohti.

Posse MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa perjantaisin klo 20.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja