Vuoden Astrologi Eija Tång: Astrologia syvensi itsetuntemustani

Kun muutokset omassa elämässä saivat etsimään vastauksia ja tietämystä omasta itsestä, Eija Tång kiinnostui astrologiasta. – Olen edelleenkin innoissani löytäessäni näin upean välineen itsetutkiskeluun, Tång sanoo.

Vuoden Astrologin nimitys tuli Turun Seudun Astrologisen Seuran puheenjohtaja Eija Tångille yllätyksenä.

– Olin täydellisen yllättynyt nimityksestä, mutta se tuntuu hienolta. Astrologia on antanut uudenlaista syvyyttä itsetuntemukseeni ja olen innoissani saadessani omien kokemusteni kautta asiaa eteenpäin, Tång sanoo.

Puhelinastrologina televisiossa

Tång toimii astrologina Salossa. Hän oli mukana myös MTV3:n Astro-TV -ohjelmassa puhelinastrologina.

– Jokainen puhelu on todella mielenkiintoinen ja yksilöllinen kokemus myös itselle, ja palaute, jota saamme, on erittäin positiivista, Tång kuvailee ohjelmaa.

Turun Seudun Astrologinen Seura järjestää luentoja, kursseja, opetusta ja erilaisia tapahtumia. Myös Tång opettaa astrologiasta kiinnostuneita.

– Olen opiskellut useita peruskursseja eri luennoitsijoiden kanssa ja syvennän jatkuvasti osaamistani. Jousimiehen painotus kartallani takaa minulla läpi elämän kestävän innon oppia uusia asioita ja viedä oppia eteenpäin, Tång sanoo.

Epäilijä, kokeile astrologiaa!

Muutokset Tångin omassa elämässä veivät hänet hakemaan vastauksia ja ymmärrystä omasta itsestä.

– Päädyin neljän päivän astrologian kurssille. Tästä käynnistyi voimakas halu oppia astrologiaa, olen edelleenkin innoissani löytäessäni näin upean välineen itsetutkiskeluun, Tång sanoo.

Tångin mukaan astrologian tuntemuksen lisäksi astrologi tarvitsee omakohtaisia kokemuksia siitä, että astrologia toimii. Naisen mukaan kurssit ovat paras tapa oppia astrologiaa. Koska aihealue on hyvin laaja, jokainen astrologi suuntautuu itseään kiinnostavalle alueelle.

– Itse pidän tärkeimpänä kykyä ja halua kohdata erilaisia ihmisiä ja heidän elämäntarinoitaan – avata astrologisen kartan kautta asiakasta näkemään omat mahdollisuutensa ja kääntää haasteet vahvuudeksi, Tång sanoo.

Osa ihmisistä uskoo, että astrologia on humpuukia. Mitä Tång sanoisi näille ihmisille?

– Vain itse kokemalla voimme tietää, onko asia itselle totta vai ei. Mene ja kokeile astrologiaa, vasta silloin tiedät mitä se on. Aloita vaikka menemällä astrologiseen konsultaatioon ja sitten kursseille, Eija kannustaa.

Teksti: Maria Aarnio

Lisätietoa:Eijatang.com

Kuva: Eija Tång

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja