Vuoden 2003 asuntovaikuttaja valittu - asukaslähtöisyys perusteena

Vuorineuvos Reino Hanhinen on valittu vuoden 2003 asuntovaikuttajaksi Suomessa. Hanhisen vuodesta 1987 johtama YIT-Yhtymä on maan suurin asuntorakentaja, joka aloitti viime vuonna Suomessa 3 100 asunnon rakentamisen. Niistä noin 2 800 on vapaarahoitteisia ja 300 valtion tukemaa tuotantoa. Yrityksen kokoakin enemmän Hanhisen valintaan asuntovaikuttajaksi hänen määrätietoinen toimintansa asiakaslähtöisen asuntotuotannon edistäjänä ja toteuttajana.

Asiakaslähtöinen palvelu tarkoittaa YIT-Yhtymässä käytännössä mm. joustavia muutostöitä. Asiakaspalveluinsinöörien ja -arkkitehtien myötävaikutuksella kustannustehokkaasti tuotetuista asunnoista saadaan monenlaisten vaatimusten mukaisia yksilöllisiä koteja. Uusien YIT-kotien vakiovarusteisiin kuuluu laajakaistainen tietoliikennekaapelointi, joka mahdollistaa kiinteän internet-liittymän ja monenlaisten tulevaisuuden verkkopalveluiden käytön.

Hanhisen johdolla YIT-Yhtymässä on kaukonäköisesti kehitetty myös tuotanto- ja palvelukonsepteja, joissa on kiinnitetty huomiota nimenomaan ikääntyvien ihmisten erityistarpeisiin. Yhtiö on myös panostanut uraauurtavasti asuinrakennusten elinkaaren hallintaan pyrkien ottamaan yhä laajemman vastuun myös asuntojen huollosta.

YIT-Yhtymän asuntotuotanto-osaamisella on myös kasvavaa kansainvälistä kysyntää. Tänä vuonna yhtiö aloittaa Venäjällä, lähinnä Pietarissa ja Moskovassa, noin 3000 asunnon rakentamisen. Lähivuosina yhtiön asuntotuotanto Venäjällä noussee suuremmaksi kuin Suomessa.

Reino Hanhisen valinta vuoden 2003 asuntovaikuttajaksi julkistettiin torstaina 22.1. Helsingissä pidetyssä Asuntomarkkinat 2004 -huippuseminaarissa. Valinta perustui Suomen Asuntotietokeskuksen ja Nordean internetissä järjestämään avoimeen yleisöäänestykseen sekä asiantuntijaraadin näkemyksiin.

Joka Kodin Asuntomarkkinat 25.1.2004

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja