Mainos

VS: Vantaalaismies sai poikkeusluvan sakkopaikalle pysäköintiin – lintu teki pesän renkaan päälle

Vantaan kaupungin pysäköinninvalvonta päätti, ettei anna pysäköintivirhemaksua virheellisesti pysäköidystä autosta, kertoo Vantaan Sanomat.

Vantaan kaupunki teki poikkeuksellisen päätöksen tapauksen johdosta. Se ilmoitti aiemmin, ettei aio lätkäistä autolle pysäköintivirhemaksua, vaikka auto onkin sakkopaikalla. Auto ei heikentänyt liikenneturvallisuutta ja sen takarenkaan päälle oli mustarastas rakentanut pesän.

Vantaalla asuva Paavo Joensuu kertoi Vantaan sanomille, että hän havaitsi pesän kakkosautonsa renkaan päällä toukokuussa. Pesän seurauksena hän poisti auton liikennekäytöstä.

Lehden mukaan Joensuu oli ensin hakenut ely-keskukselta lupaa pesän siirtämiseen, mutta lupaa ei herunut. Joensuu ryhtyi selvittämään asiaa kaupungin pysäköinninvalvonnan kanssa, eikä törmännyt ongelmiin. Hän kiittelee osapuolten toimintaa.

– Sain ely-keskukselta hyviä neuvoja ja opastusta. Pysäköinninvalvonta osoitti erinomaista tilannetajua, kun ei alkanut kirjoittaa sakkoja. Toivon, että Vantaan muutkin viranomaiset ottavat lajien suojelun huomioon, Joensuu kertoo lehdelle.

Torstaina ely-keskus antoi Joensuulle luvan siirtää autonsa, sillä mustarastaan pesintä oli keskeytynyt. Ilta-Sanomien tietojen mukaan kissa popsi rastaan poskeensa kesäkuun lopulla.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.