Volvolta luksuskonsepti – lisää tilaa etupenkki poistamalla

Volvo esitteli Geneven autonäyttelyssä nelipaikkaisen XC90 Excellence -erikoismallin. Nyt ruotsalaisvalmistaja esittelee samaa tyyliä ylellisessä S90 Excellence -konseptissa.

Perinteiseen sedaniin verrattuna S90:n huippumallista on poistettu takapenkin keskipaikan lisäksi myös toinen etupenkki. Etupenkin paikalta löytyy lämmitettävä ja säädettävä jalkatuki, ja selkänojan sijaan takamatkustajan edestä löytyy säädettävä taso sekä iso kosketusnäyttö. Näin takapenkkiläisellä on esteetön näkymä eteenpäin.

Niin sanottu Lounge-konsepti on muokattavissa kolmeen erilaiseen käyttötarkoitukseen. Takapenkkiläinen pystyy järjestämään tilan mobiilitoimistoksi, jossa voi hoitaa esimerkiksi sähköpostien tarkistusta tai videoneuvotteluita. Viihdetilassa näytöltä voi halutessaan katsoa vaikka suoratoistopalveluiden avulla haluamiaan sarjoja, kun taas rentoutumistilassa mukavan ja hieronnalla varustetun takaistuimen saa kallistettua lähemmäs makuuasentoa. Samalla keskikonsolista löytyvästä jääkaapista voi ottaa viileä juotavaa nautittavaksi Orreforsin kristallilaseista.

Toistaiseksi kyseessä on konseptiauto, mutta ainakin hieman konservatiivisempana versiona mallia voisi odottaa markkinoille.

Lue myös:

    Uusimmat