Mainos

Volkswagen kosiskelee jenkkiostajia kuuden vuoden takuulla – Euroopassa turha haaveilla

Päästöskandaalissa ryvettynyt Volkswagen yrittää pestä kasvonsa tarjoamalla yhdysvaltalaisille asiakkailleen kuuden vuoden takuuta kahden uutuusmallin yhteydessä.

Volkswagen tarjoaa historiallisen pitkää takuuta Yhdysvalloissa myytäville Tiguan- ja Atlas-malleilleen. Aiempi kolmen vuoden ja 36 000 mailin takuu tuplataan kuuteen vuoteen ja 72 000 mailiin – se on myös siirrettävissä auton uudelle omistajalle.

"Puskurista puskuriin" -takuun piiriin kuuluvat niin moottori, vaihteisto kuin nelivetokin. Lähimmäksi Volkswagenin tarjoamaa takuuta pääsevät Hyundai ja Kia viiden vuoden ja 60 000 mailin mallillaan.

Eurooppalaisten VW-asiakkaiden ei todennäköisesti kannata odotella vastaavanlaista kädenojennusta. Volkkari ei ole pakotettu maksamaan myöskään korvauksia päästöhuijausautoihin haksahtaneille eurooppalaisasiakkaille.

– Yhdysvaltalaiset ovat täynnä anteeksiantoa. Sinun ei tarvitse kuin pyytää anteeksi ja antaa heille hyvä tarjous, uusia autoja myyvä AutoNation-ketjun johtaja Mike Jackson kertoi Reutersille.

***

1:15

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.