Voitko saada orgasmin niin, että mies ei sitä huomaa? Naiset vastaavat

2:05
Sen, mikä seksiasento sopii kenellekin, oppii kokeilemalla. Mutta millaisia asentoja voisi suosia, jos alapää on löysä tai penis liian suuri? Haastateltavana seksuaaliterapeutti Annukka Lavikainen Kaalimadolta.

Juttusarjassa raati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Voiko nainen saada yhdynnässä orgasmin siten, että mies ei sitä huomaa, vaikka kuinka etsii merkkejä? Mistä sen yleensä voi tunnistaa oikeassa elämässä? Voitko itse saada orgasmin niin, ettei sitä huomaa?" kysyy nimimerkki kysyä ei saa.

Näin lukijaraati vastasi

"En muista tiedä, mutta omaa orgasmiani en voi kyllä peitellä mitenkään. Se on niin valtava tunne koko kehossa, että kyllä sen huomaa. Jos siinä vaiheessa kysyy et tulitsä, niin kyllä ihmetellä saa..."
– 38, parisuhteessa

"Saattaa ollakin, ettei huomaa, jokainen on itsenäinen yksilö. Itse en pysty laukeamaan niin sanotusti huomaamatta yhdynnän aikana. Emätin kouristelee orgasmin aikana niin paljon, ettei mies voi olla tuntematta sitä, jos on sisällä."
– 39, parisuhteessa

"Kyllä sen äänekkyydestä huomaa, jos ei muusta."
– 34, avoliitossa

"Kyllä sen huomaa, jos ei muusta niin äänestä. Ehkä jos jostain syystä sitä lähtisin peittelemään, niin voisi kumppani ainakin olla epävarma, mutta miksi ihmeessä tekisin niin? Miksi orgasmi pitäisi saada salaa? Jos mietit, että saikohan kumppani vai ei, niin ikäviä uutisia: ei saanut."
– 34, parisuhteessa

Alla näet seuraavan kysymyksen – nainen, miten vastaisit siihen?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja