Voita VIP-liput Paloma Faithin keikalle!

Syyskuussa Do You Want The Truth Or Something Beautiful –debyyttialbumin julkaissut Paloma Faith konsertoi helmikuussa ensimmäistä kertaa Suomessa. Ympäri maailmaa radiosoittolistoilla New York – ja Stone Cold Sober –singleillä jyrännyt brittilaulajatar esiintyy 12.2. Helsingin Apollo Live Clubilla Hennessy Artistry –tilaisuudessa. Nyt sinä voit voittaa Helmestä VIP-liput konserttiin!

Kerro meille, millaisen porukan ottaisit mukaasi ja miksi - ja voit voittaa itsellesi ja viidelle ystävällesi VIP-liput kutsuvierasalueelle Paloma Faithin konserttiin Helsingin Apollo Live Clubilla. Mutta toimi nopeasti, vastauksesi täytyy olla meillä 7.2.2010 mennessä.

Pääpalkinnon lisäksi kisassa arvotaan 15 kpl avec-lippuja, joilla kaksi henkilöä pääsee keikalle.

Huomioithan, että konserttiin on 20 vuoden ikäraja.

Huom! Osallistuminen Helmen kilpailuihin edellyttää jäsenyyttä maksuttomassa Helmi-klubissa. Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy

Ylistetty Paloma Faith

Itä-Lontoon Hackneysta kotoisin oleva puoliksi espanjalainen ja puoliksi britti laulajatar on nuoresta iästään huolimatta ehtinyt tekemään paljon –Faith on mm. toiminut burlesque-tanssijana, taikurin assistenttina sekä hän on esiintynyt haamuna huvipuiston kummitusjunassa. Aiemmin suosittua Paloma Faith Presents -klubia Lontoossa pyörittänyt laulajatar näyttelee myös Terry GilliaminThe Imagination of Dr Parnassus –elokuvassa mm. Heath Ledgerin rinnalla.

Brittilaulajan syksyllä julkaistu debyyttialbumi on saanut ylistäviä arvioita ja Faith on noussut yhdeksi brittimedian ja muotilehtien vakiokasvoista. 40-luvun tyyliä ihailevan laulajan jokaista liikettä on seurattu, näyttävää pukeutumistyyliä ihailtu ja musiikkia ylistetty.

Konjakkia ja musiikkia

Hennessy Artistry on maailman suosituimman konjakkibrandin, Hennessyn tapa sekoittaa cocktailien lisäksi myös erilaisia musiikkityylejä omien genrejen huippuartistien voimin. The Global Art of Mixing -kiertue lähti käyntiin New Yorkissa vuonna 2006 ja neljän vuoden aikana maailmalla on järjestetty useita kymmeniä samankaltaisia, ainutlaatuisia Hennessy Artistry –musiikkitapahtumia. Vuonna 2008 edellisen kerran Suomessa järjestetyssä Hennessy Artistry tilaisuudessa nähtiin lavallla Kat DeLuna, M. Pokora sekä Concious Youths.

Lue myös:

    Uusimmat