Mainos

Voita upea tyttöjen ilta!

Helmi järjestää yhdessä Amarula-kermaliköörin kanssa kilpailun, jonka pääpalkintona on upea tyttöjen ilta.

Sinulla on nyt ainutlaatuinen tilaisuus voittaa palkinto itsellesi ja neljälle ystävällesi. Voittoilta tyttöjen kesken järjestetään Helsingissä perjantaina 28.5. klo 17 alkaen ravintola Shakerissa.

Ensimmäisenä tytöt saavat nauttia osaavan baarimestarin taidonnäytteistä, sillä ilta alkaa herkullisten Amarula-drinkkien teolla. Koko voittajaporukka voi myös osallistua itse drinkkien tekoon. Ilta jatkuu ravintola Copacabanassa, jossa viiden hengen seurue nauttii illallisen – sisältäen ruokajuomat + avec Amarula.

Kilpailuun osallistuminen oikeuttaa yli 18-vuoden ikää. Voittajan mukaan valitsemien ystävien tulee myös olla yli 18-vuotiaita.

Pyydämme sinua perustelemaan vastauskentässä, miksi juuri sinun tulisi voittaa kyseinen palkinto.

Kilpailu päättyy torstaina 20.5 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittoilta tyttöjen kanssa järjestetään perjantaina 28.5. klo 17 alkaen ravintola Shakerissa.

Helmen toimittaja on mukana drinkkien teossa ja tekee niiden maistelusta jutun Tyttöjen ilta – sivustolle. Amarulan ja Helmen virallinen osuus päättyy ruokailun jälkeen, jolloin emme enää vastaa tapahtumasta. Palkinnon arvo on noin 600 euroa.

Ilmoittaudu kilpailuun

Perustele vastauskentässä, miksi juuri sinun tulisi voittaa kyseinen palkinto.

Osallistuminen Helmen kilpailuihin edellyttää jäsenyyttä maksuttomassa Helmi-klubissa. Jos et vielä ole jäsen, rekisteröidy.

Huom! Helmen kilpailuvastauksia voidaan julkaista Helmi-medioissa ja kilpailuun mahdollisesti liittyvien yhteistyökumppaneiden markkinointimateriaaleissa ilman eri korvausta.

Jos kilpailu on arvonta kaikkien vastanneiden kesken, palkinnosta maksetaan arpajaisvero, josta vastaa MTV3 tai kilpailun järjestävä yhteistyötaho. Jos kilpailussa palkitaan paras suoritus, mahdollinen voitto on kilpailijalle veronalaista tuloa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.