Voisiko Nylon Beat tehdä comebackin? Erin paluutoiveista: "Ysäribuumiin olisi helppo hypätä kelkkaan!"

Emma-gaalassa vuoden naissolistiksi ehdolla oleva Erin kertoo, että Nylon Beatin paluu ei ole juuri nyt ajankohtainen.

Kolmannen sooloalbuminsa Seli seli syksyllä julkaissut Erin Anttila, 39, ei keksi Emma-ehdokkuudesta mitään negatiivista sanottavaa.

– Tällaiset ehdokkuudet ovat niin sanotusti kivoja papukaijamerkkejä! Ei se silti omassa elämässä maailman tärkein asia ole, Erin sanoo MTV.fille Emma-ehdokkaiden julkistustilaisuudessa Helsingin Sanomatalossa.

– Se on kivaa ekstraa. Tietty porukka täyttää ne ehdokkaat, ja on toki kivaa, että se tunnustus tulee niin sanotusti piirien sisältä. Varsinkin näin entisenä Nylon Beat -laulajana se tuntuu ihan kivalta. Sellaista ei ole aina ollut, Erin naurahtaa.

Erinin tuore albumi on saanut hyviä arvosteluja. Onko Erin nyt löytänyt musiikillisesti niin sanotusti oman juttunsa?

– Toivottavasti en! Toivottavasti se ei koskaan sinänsä löydy. Minulle on tosi tärkeää, että menee koko ajan eteenpäin. Nytkin minulla on fiilis, että haluan päästä piano- ja laulutunneille. Sitä kautta saa materiaalia uuteen. Innostun uusista jutuista, enkä halua junnata paikoillaan, laulaja toteaa.

– Nylon Beatin alkuaikoina oli konepop-juttua, sitten tuli mukaan bändi, ja Nylon Beatin jälkeen taas innostuin akustisesta ilmaisusta. Se tuntui ihan mahtavalta. Tein sitä jonkin aikaa, kunnes taas innostuin uudesta. Nämä kaksi tyyliä ovat olleet tosi luonnollisia minulle, pop ja folk.

Monet 1990-luvulla menestyneet kokoonpanot ovat tehneet viime vuosina paluun parrasvaloihin. Koska nähdään Nylon Beatin comeback?

– En osaa just nyt kuvitella, että ainakaan tekisimme uutta musiikkia. Olisihan se toki hauskaa palata luokkaretkenomaisesti. Emme ole nyt puhuneet Jonnan (Gaegea, Nylon Beatin toinen osapuoli) kanssa.

– Tähän asti olemme kieltäytyneet, mutta nythän on kunnon 90-lukubuumi, siihen olisi helppo hypätä kelkkaan! Katsotaan. Aika näyttää.

Lue myös:

    Uusimmat