Voiko uni paljastaa vauvan sukupuolen? Äidit kertovat!

Poika vai tyttö tulossa? Odottavan äidin unissa saattaa muodostua vahva mielikuva siitä, kumpaa hän odottaa.

Raskaana olevien naisten unet enteilevät vauvan sukupuolta. Realmeaningofdreams.com kertoo kokeesta, jossa viisi raskaana olevaa naista kokeili hypnoosia. Hypnoosissa olleilta naisilta kysyttiin, mikä on heidän tulevan vauvansa sukupuoli.

Neljä naisista vastasi kysymykseen hyvin varmasti. Ainoastaan yksi vastaaja oli hiukan epävarma, ja vastasi kahteen kysymykseen eri tavalla: ensin hän sanoi odottavansa tyttöä, sitten poikaa.

Jokainen ennusti vauvansa sukupuolen täysin oikein. Vastaaja, joka oli maininnut sekä tytön että pojan, odotti tietämättään kaksosia! Hän sai myöhemmin kaksoset, joista toinen oli tyttö ja toinen poika. Näin pieni otos ei kuitenkaan riitä vahvistamaan sitä, että unessa voisi tunnistaa vauvan sukupuolen: todennäköisyys olla oikeassa on 50 prosenttia. Myös toiveet saada tyttö tai poika vaikuttavat uniin.

Näin odottavat äidit kommentoivat!

Esikoistaan odottava nainen näki jo kolmannella raskauskuulla unia tulevan vauvan sukupuolesta.

– Näin jo kolmannella raskauskuulla unta, että vauvamme on tyttö. Unessa tytöllä oli kaunis hymy, minulta perityt ruskeat silmät, paksut hiukset ja päällään yksinkertainen mekko. Kului vielä yli kaksi kuukautta ennen kuin saimme sukupuolelle vahvistuksen ultrassa, mutta me "tiesimme" myyrän olevan tyttö. Saa nähdä toteutuuko tuo ruskeasilmäisyys - laskettuun aikaan on enää viisi päivää! 28-vuotias nainen kertoo.

Toinen esikoistaan odottava nainen taas ei ole saanut minkäänlaisia ennakkotuntemuksia siitä, mikä on tulevan vauvan sukupuoli.

– Itselleni oli alusta asti aivan sama, onko lapsi tyttö vai poika. En edes miettinyt asiaa juurikaan ennen kuin alkoivat kyselyt siitä, että mikä fiilis, kumpi tulee. Mutta mitään kummempaa fiilistä ei missään vaiheessa ole tullut, ja ainoat unet joita olen aiheesta nähnyt ovat sellaisia joissa olen jättänyt lapsen jonnekin eli en ole varsinaisesti nähnyt vauvaani unissa, 27-vuotias nainen kertoo ja jatkaa.

– Ultraäänessä kätilö sanoi, että vaikuttaisi siltä, että vauva on tyttö, mutta ei osannut sanoa ihan varmaksi. Tämä on kuitenkin vaikuttanut mielikuvaani paljon ja ajattelen vauvaa nyt tyttönä. Mutta tämä mielikuva on pääasiassa seurausta juuri siitä ultrasta. En ehkä itse suosittelisi kysymään vauvan sukupuolta kätilöltä tai lääkäriltä ellei vastaus ole 100% varma, koska veikkaukset kuitenkin vaikuttavat omaan mielikuvaan ja tavallaan ihan turhaan.

Kahden lapsen äiti kertoo, että esikoista odottaessa hänellä oli vahva tunne poikavauvasta.

– Ensimmäistä odottaessa ajattelin alussa pitkään, että vauva on tyttö, mutta näin kaksi kertaa aivan lyhyen ajan sisällä unta meille syntyvästä poikavauvasta. Ja tämä tapahtui aivan muutamaa päivää ennen rakenneultraa, jossa varmistui että vauva on poika. Tunne poikavauvasta oli siis vahva jo ultraan mennessä. Toista odottaessa ei ollut oikein mitään tuntemuksia, kun toivoin niin kovasti tyttöä. En uskaltanut luottaa edes ultran tehneeseen lääkäriin, joka lupasi meille tyttövauvaa. Tyttö tuli!

MTV3/Helmi

Osittainen lähde: Realmeaningofdreams.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja