Voiko sukalla meikata? Kauneusvloggari testasi oudot nettiniksit

Netti on täynnä outoja vinkkejä ja niksejä. Australialainen sosiaalisen median tähti Shani Grimmond meikkasi nettiniksejä avuksi käyttäen.

Australialainen sosiaalisen median tähti Shani Grimmond meikkasi sukan avulla. Ei siksi, että kaikki meikkisienet olisivat olleet kadoksissa: Grimmond halusi kokeilla netissä pyörivät, oudot meikkivinkit, joita syytetään usein huuhaaksi. Moni vinkki yllätti toimivuudellaan, kertoo Daily Mail. Lue tulokset!

Vinkki: Levitä meikkivoide rullatulla sukalla sienen sijaan!

Grimmond kokeili sukkavinkkiä ja oli yllättynyt lopputuloksesta: meikkivoide levittyi sukan avulla tasaisesti! Sukka kuitenkin imi voidetta itseensä, joten sitä kului enemmän kuin yleensä. Kasvot myös jäivät laikukkaiksi.

Vinkki: Levitä persikanväristä tai punaista huulipunaa silmän alle, ja levitä meikkivoide sen päälle. Tämä neutraloi tummat silmänaluset!

Grimmondin mukaan huulipunan levittäminen silmän alle toimi hyvin, mutta täysin samaan tulokseen pääsi pelkän meikkivoiteen avulla. Huulipuna ei siis kätkenyt mitään sen paremmin kuin pelkkä meikkivoide.

Vinkki: Aseta lusikka poskipäällesi ja varmista, että lusikka on linjassa  leukaluusi kanssa. Varjosta poski näin!

Lusikkakikka toimi hyvin, mutta Grimmond jäi pohtimaan, kannattaako sen vuoksi liata lusikka. Saman contouring-kikan voi tehdä teipillä, mutta lopputulos täytyy kuitenkin tasoittaa sienellä, joten aikaa niksi ei säästä.

Vinkki: Aseta teippi kulmakarvojesi päälle tai alle, niin ne on helppo muotoilla.

Teippiniksi oli Grimmondin mukaan hitti, sillä se tekee kulmakarvoista hyvin terävälinjaiset.

Vinkki: Käytä hunajaa huulikiiltona!

Grimmond kuvasi hunajaa kiiltävimmäksi kiilloksi, jota on koskaan kokeillut. Lisäksi hunaja teki huulet hyvin tahmaisiksi. 

Vinkki: Pumpulin haituvista saa ripsenpidennykset! Tuputa pumpulihaituvia ripsiväriharjaan ja harjaa ne kiinni ripsiin.

Pumpulin käsitteleminen oli Grimmondin mukaan hankalaa, eikä se jäänyt kiinni ripsiin – ja jos jäikin, lopputulos on epätasainen ja outo.

Vinkki: Tee letti ja käsittele se suoristusraudalla. Saat kiharat!

Hiuksista kihartui hyvin pieni osa. Muut hiukset jäivät täysin suoriksi.

Vinkki: Kiinnitä meikki suihkuttamalla kasvoille kevyesti hiuslakkaa.

Vaikka vinkki toimii, Grimmond ei suosittele sitä. Lakka pilaa ihon.

Tässä hieman parempia meikkivinkkejä:



Lähde: Dailymail.co.uk, YouTube

Lue myös:

    Uusimmat