Voiko fyysinen kunto vaikuttaa näin paljon raskausvatsan kokoon? Fitness-tähti julkaisi hämmästyttävän kuvan itsestään

Fitness-tähti Sophie Guidolin julkaisi hämmentävän kuvan itsestään: voiko äidin fyysinen kunto ennen raskautta vaikuttaa näin paljon raskausvatsan kokoon?

Raskaana vatsa kasvaa jokaisella yksilöllisesti, eikä sen koko ole riippuvainen äidin fyysisestä kunnosta, vaan muun muassa vauvan koosta ja lapsiveden määrästä. Esimerkiksi lyhyillä naisilla vatsa on usein suurempi kuin pitkillä, koska selkä on lyhyempi.

Lisäksi samalla naisella jokainen raskaus tuo yleensä mukanaan aikaisempaa suuremman vatsan ja raskaus myös näkyy aikaisemmin. 

Fitness-tähti Sophie Guidolin julkaisi perjantaina hämmentävän kuvan itsestään, jossa hän vertailee vatsansa kokoa kahdessa eri raskaudessa – ensimmäisessä raskaudessa vatsa on suurempi kuin kolmannessa, jossa hän kantaa kaksosia. Kuvat on Guidolinin mukaan otettu samalla raskausviikolla. 

Guidolin vertaili ensimmäistä raskauttaan vuodelta 2008 vuonna 2015 kannettuihin kaksosiin. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Ensimmäisessä raskaudessaan Guidolin ei ollut vielä aloittanut fitness-harrastustaan, nyt neljän lapsen äiti on tunnettu tähti. Guidolin itse uskoo ymmärtämyksensä ravitsemuksesta ja kuntoilusta vaikuttaneen kokonaisvaltaisesti. 

– Rakastan näyttäviä vauvamasuja, mutta se miten erilainen vointini oli näissä kahdessa raskaudessa on aivan uskomatonta. Ensimmäisessä raskaudessa ravitsemukseni oli todella huono ja palauduin hitaasti. Kaksosten kohdalla tietämykseni ravitsemuksesta oli paljon parempi, joten tiesin miten minun kannattaa kehoani ja lapsiani ruokkia raskauden aikana. 

Guidolin myös kokee, että palautuminen kaksosten jälkeen oli huomattavasti helpompaa. 

Guidolin palautui kaksosraskaudestaan uskomattomalla tavalla. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä. 

Nopeasti palautuvat ja kehoaan esittelevät naiset saavat usein ihailun lisäksi myös paljon negatiivista palautetta, mutta Guidolinin tapauksessa kommentointi on ollut pääasiassa positiivista. 

– Näytät upealta kummassakin kuvassa, eräs naisen Instagram-seuraaja kommentoi. 

Nyt neljän lapsen äiti on näyttävässä kunnossa. Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Guidolin on yksi maailman tunnetuimmista fitness-tähdistä, pelkästään Instagramissa hänellä on 280 000 seuraajaa. 

Kahdessa raskaudessaan nainen lihoi 30 kiloa ja aloitti sen jälkeen muodonmuutoksen, joka on tuonut hänelle paitsi hoikemman uuman, myös rahakkaan hyvinvointibisneksen. 

Lue myös:

    Uusimmat