Voi, mikä suloisuus! Tiia Elgin tytär täytti vuoden – poseeraa totisena kameralle: "Ihanan myrtsi ilme"

14:22
Tiia Elg kertoi vauva-arjestaan MTV Uutisille.

Tiia Elg julkaisi tyttärestään kuvan synttäreiden kunniaksi.

Salatut elämät -tähti Tiia Elgillä ja hänen miehellään Alexey Smolyaninovilla oli eilen juhlapäivä, kun pariskunnan esikoistytär täytti vuoden. Suloinen Isabella-tytär poseeraa tuoreessa kuvassa hyvin totisena ja katsoo tiukasti kameraan.

Elg kirjoitti koskettavan tekstin kuvan yhteyteen, josta myös selviää, että pienokainen on jo varsin menevä lapsi.

– Tiedän rakas, viisas lapseni, elämässä on paljon, paljon tärkeämpiä asioita kuin valokuvattavana oleminen. Kiitos, kun jaksoit hetken poseerata. Mietin pitkään, mitä haluaisin sanoa näin suuren vuoden jälkeen. Kummien antamaan synttärikorttiin oli päätynyt kaikki oleellinen, Elg kirjoitti.

Hän julkaisi kummien antaman synttärikortin tekstin.

– ”Nyt saat salaisuuteni. Se on hyvin yksinkertainen: Ainoastaan sydämellään näkee hyvin. Tärkeimpiä asioita ei näe silmillä.

– Aika, jonka olet tuhlannut ruusullesi, tekee siitä niin tärkeän sinulle.

– Ihmiset ovat unohtaneet tämän totuuden. - Mutta älä sinä unohda sitä. Sinun on vastattava aina siitä, mitä olet kesyttänyt. Olet vastuussa ruusustasi.” -Antoine de Saint-Exupéry lainaten. Paljon onnea rakkain, kummit kirjoittivat.

Pieni tytär sai runsaasti onnitteluita kuvan yhteyteen.

– Ihanan myrtsi ilme. "onks sun äiti pakkko taas kuvata" Onnea pienelle kauniille sulosilmäiselle 1-vuotiaalle prinsessalle.

– Niin paljon onnea tomeralle synttärisankarille.

Elg lisäsi myös yhteiskuvan tyttärensä kanssa.

– Huomenta maanantailta: Oltiin matkalla 1.v. neuvolaan. Pinsettiote oli hallussa toisin kuin hänen äidillä aikoinaan eli tytöstä polvi paranee. Aurinkoista viikkoa kaikille. Ps. Aikamoiset mätsimätsi vaatteet, Elg kirjoittaa.

Elg oli MTV Uutisten haastattelussa viime joulukuussa, kun tytär oli kahdeksan kuukauden ikäinen. Hän kertoi vauva-arjen menneen hyvin nopeasti.

– Ajattelin, että sitten (vanhempainvapaalla) mulla on aikaa tehdä sellaista, mitä ei yleensä ehdi, mutta en ole tehnyt. Olen hoitanut toki vauvaa, mitä en ole aiemmin tehnytkään, Elg totesi

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja