Vloggaamisen pioneeri Veronica Verho muistelee saamiaan ilkeitä kommentteja: "Yksi jätkäporukka juoksi perääni ja..."

11:08
Katso Veronica Verhon vierailu Joonas Nordman Showssa videolta.

Joonas Nordmanin vieraana lauantaina 9.5. nähtiin tubetähdestä tv- ja radiojuontajaksi ponnistanut Veronica Verho. 

Joonas Nordman Show'ssa vieraana nähtiin launtaina 9.5. tubetähti sekä tv- ja radiojuontajana työskentelevä Veronica Verho. Possen juontajana syksyllä aloittanut Verho kertoo ohjelmassa muun muassa vloggaamisen alkutaipaalestaan. 

– Muistan haaveilleeni jo 12-vuotiaana radiojuontajan ammatista. Löysin tubettajapioneeri Sonja Hämäläisen videon hänen blogistaan. Ajattelin, että onpa putoa puhua kameralle yksin. Innostuin kuitenkin itsekin siitä ja pyysin äidiltäni joululahjaksi kameran, Verho kertoo.

Hänen mukaansa tubettamista osataan jo nykyään arvostaa eri tavalla kuin esimerkiksi silloin, kun hän aloitti alalla vuonna 2012. Verho muisteleekin erästä tökeröintä palautetta, jonka hän on saanut ammatistaan. 

– Tästä on varmasti kolme tai neljä vuotta aikaa, kun olin menossa baarista kotiin ja yksi jätkäporukka juoksi perääni ja huikkasi minulle, että 'mene töihin'. Menin siinä tilanteessa ihan jäihin, Verho muistelee.

Videolla Joonas Nordman paljastaa myös, että hänellä ei ole käyttäjätiliä missään sosiaalisen median kanavassa, mutta silti hän käyttää esimerkiksi Instagramia. Kuuntele videolta, miksi!

Joonas Nordman Show lauantaisin kello 21.00 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja