Vladimir Jursinov jr. sivuun

Ismo Läntinen valmentaa Porin Ässiä jääkiekkoliigassa ensi kaudella. Sopimus on yksivuotinen. Ässiä päättyneenä talvena valmentaneella Vladimir Jursinov juniorilla on sopimus seuran kanssa, mutta hänelle etsitään uutta seuraa. Mikäli uutta paikkaa ei löydy, Jursinov jatkaa Ässien organisaatiossa muissa tehtävissä.

Läntinen toimi päättymässä olevalla kaudella Ässien juniorivalmennuspäällikkönä ja kolmantena valmentajana kahden viikon ajan ennen joulutaukoa. Ässien entinen pelaaja Jari Härkälä on joukkueen kakkosvalmentaja. Härkälä oli viime tammikuun alkuun saakka Ilveksen A-junioreiden valmentaja. Blues kutsui hänet Jukka Holtarin kaveriksi, ja pari viikkoa myöhemmin Härkälä korvasi Holtarin päävalmentajana.

Läntinen korostaa, että hän pyrkii palauttamaan Ässille sen pelityylin, josta joukkue aikoinaan tunnettiin.
- Me tulemme pyrkimään räiskyvään, turvalliseen ja kurinalaiseen pelitapaan. Porilaisyleisölle on jälleen luvassa aika, jolloin he viihtyvät katsomossa, kun kentällä pelaa valovoimainen porilaisjoukkue, Läntinen julisti.

Pelaajasopimuksia Ässillä on 11 kappaletta. Tuoreimmat sopimuspelaajat ovat yksivuotiset sopimukset tehneet Marko Kivenmäki, Tuomo Kyhä ja Vesa Salo.

Ässät on haudannut haaveet hankkia SM-liigan ensimmäisen ruotsalaisen maalivahdin. Seura neuvottelee kahden pohjoisamerikkalaisen maalivahdin kanssa. Heistä toinen on kesken kauden Poriin tullut Jim Hrivnak.

Neuvotteluja käydään mm. kanadalaisen keskushyökkääjän ja kahden kotimaisen puolustajan kanssa. Viime kauden ulkomaalaispelaajista Andrei Potaitshuk neuvottelee edelleen Ässien kanssa, mutta tshekit Ales Kratoska ja Ondrej Steiner eivät ensi kaudella Porissa jatka.

Lue myös:

    Uusimmat