Viranomaisia koulutettiin uuden alkometrin käyttöön – vapaaehtoisesti pilliin puhaltanut poliisi olikin sopivasti kännissä

1:52
Tältä näyttää autoilu rattijuopon silmin.

Detroitilaispoliisi osoitti ihailtavaa innokkuutta tarjoutuessaan vapaaehtoiseksi puhaltamaan alkometriin. Innokkuus kuitenkin kostautui häkellyttävän nopeasti.

Detroitilainen konstaapeli otti viime torstaina osaa koulutukseen, jossa viranomaisia opetettiin käyttämään uutta alkometriä. Kun laitetta esiteltiin, pyysivät kouluttajat vapaaehtoisia testaamaan laitetta.

Tarinamme noheva konstaapeli nostikin kätensä ja sai kunnian puhaltaa mittariin, joka varsin yllättäen osoittikin tämän olevan päihtynyt. Vettä väkevämpää oli nautittu sen verran, että jopa rattijuopumusraja ylittyi.

Mies lähetettiin Michiganin osavaltion poliisin järjestämästä koulutustilaisuudesta takaisin omaan yksikköönsä, jossa häntä odottaa rangaistus.

Detroitin poliisi vahvisti WXYZ-kanavalle, että sisäinen tutkinta on käynnissä, mutta ei kertonut tarkempia yksityiskohtia.

Viikkoa aiemmin toinen detroitilaispoliisi pidätettiin epäiltynä huumekaupasta. Hän oli vasta koeajalla poliisivoimissa.

Lähde: WXYZ

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja