Vinkit väsyneen näköisille silmille

Meikkitaiteilija Riia Koivisto vastaa joka viikko lukijoiden kysymyksiin kauneudenhoidosta. Tällä kertaa Riia kertoo muun muassa, mikä auttaa mustapäihin, mikä tepsii väsyneen näköisiin silmiin ja mikä meikkivoide sopii sekaiholle.

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle

Mustapäiden poistaminen

Minulla on hirveästi mustapäitä kasvoillani. Voisitko kertoa, miten saan ne pois?

Meikkitaiteilijan vastaus:

Suosittelen kuntokuuria ihollesi kesän jälkeen. Paljon kosteutta, hyvät puhdistukset, säännöllinen kuorinta ja tehokkaat naamiot nyt käyttöön.

Refreshing Wash Gel -puhdisusgeeli on sekaiholle erinomainen tuote. Puhdista iho aamuin ja illoin. Kosteusvoiteeksi kannattaa testata Moisturising Day Care -päivävoidetta. Se tukee ihon luonnollista kosteustasapainoa, mutta tasapainottaa ihon rasvoittumista.

Kuolleen ihosolukon iholta poistaa Skin Refining Scrub -kuorintageeli. Voit käyttää hellävaraista kuorintaa 2-3 kertaa viikossa. Suosi kasvonaamioita kerran pari viikossa. Active Purifying Mask syväpuhdistaa ihon tehokkaasti ja Refreshing Moisture Mask kosteuttaa ja raikastaa ihoa.

Rippijuhlien meikki

Hei! Millainen meikki sopii hyvin rippijuhliin? Olen aina ollut hieman poikatyttömäinen, mutta haluaisin kuitenkin meikata kivasti juhliini. Mitä tuotteita minun kannattaisi ostaa hyvää meikkiä varten? En ole koskaan edes käyttänyt luomiväriä, hyvä että osaan laittaa ripsaria. Silmäni ovat siniset ja hiukseni vaaleat, mekkoni on hyvin hennon rosan värinen. Minkä väriset luomivärit tai huulipunat/kiillot minulle sopisi?

Meikkitaiteilijan vastaus:

Heippa! Rippijuhliin riittää mielestäni kevyt meikki. Levitä iholle sävyttävä päivävoide Young Be Beautiful! Tinted Moisturiser. Voide tasoittaa ihon sävyä ja saa sen näyttämään luonnollisen hehkuvalta. Voit tarvittaessa lisätä voiteen päälle Ideal Finish -kivipuuteria kiiltoa himmentämään. Sipaise Stay Real Terra Powder -aurinkopuuteria kasvoille antamaan sävyä, levitä ripsiin maskaraa ja huulille kiiltoa. Valmis!

Väsyneen näköiset silmät

Minulla on isot siniset silmät ja pitkät ripset, mutta silmäni ovat väsyneen näköiset. Mitä voin tehdä, etteivät silmäni näyttäisi väsyneiltä?

Meikkitaiteilijan vastaus:

Ripsentaivuttajat ovat vastaus ongelmaasi! Taivuta ripset aina ennen ripsivärin levitystä ja saat katseen kohoamaan huomattavasti. Suosi taivutuksen jälkeen vedenkestävää ripsiväriä, se pitää ripset kauniisti kaarellaan pitkään.

Meikki vihreäsilmäiselle

Minulla on vaaleat hiukset, vihreät silmät ja melko vaalea iho. Millaisia värejä minun kannattaisi käyttää meikatessa?

Meikkitaiteilijan vastaus:

Testaa Nivean Creative Eyes Pure Diamond 485 Magnetic Browns -paletin sävyjä. Nämä lämpimän sävyiset ruskean, kullan ja oliivin sävyt sopivat silmiesi väriin ja korostavat kauniisti vaaleaa hipiääsi.

Meikkivoide sekaiholle

Ihoni on poskien seudulta aina kuiva ja meikkivoiteet näyttävät siinä huonolta. T-alueella iho on hieman rasvainen ja siinä esiintyy epäpuhtauksia. Mitä tuotteita minun tulisi käyttää ja mikä meikkivoide sopii iholleni?

Meikkitaiteilijan vastaus:

Tarvitset kosteusvoiteen joka vastaa pintakuivan sekaihosi tarpeisiin. Moisturising Day Care -voide kosteuttaa tehokkaasti, imeytyy nopeasti ja sopii erinomaisesti meikin alusvoiteeksi. Meikkivoiteeksi kannattaa testata luonnollista Teint Delight -geelimeikkivoidetta. Se on ihanan ohut, kosteuttava ja saa ihon näyttämään raikkaalta ja kevyesti meikatulta.

Meikkivoide ja finnit

Moi! Olen aloittanut meikkivoiteen käyttämisen jo vuosi sitten, ja siinä samassa jouduin kierteeseen. Meikkivoiteen myötä otsalleni ja ohimoilleni on tullut finnejä. Yritän olla ilman meikkivoidetta, mutta jotenkin päädyn aina peittelemään finnejä meikkivoiteella. Mikä siis neuvoksi? Millä saisin finnit pysymään pois?

Meikkitaiteilijan vastaus:

Meikkivoiteen käytön ei pitäisi aiheuttaa iholle finnejä, jos vaan muistat puhdistaa ja hoitaa ihoasi huolellisesti aamuin illoin. Muistathan puhdistaa meikit joka ilta ja pestä aamulla kasvot ja käyttää kasvovettä? Hanki ihotyypillesi sopivat tuotteet ja panosta hyvään perusihonhoitoon. Käytä aina kosteusvoidetta meikin alla puhdistetulle iholle.

Kiinnostaako sinua tietää, miten juuri sinun kauneutesi puhkeaa kukkaan? Lähetä kysymyksesi Riia Koivistolle

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat