Vinkit sinkulle: Näin selviydyt tylsistäkin treffeistä!

Jännitätkö tulevia treffejä? Näin käännät tylsätkin treffit onnistuneeksi. Avainsanoja ovat myönteisyys, ystävällisyys ja rentous. Lue vinkit!

Jos treffit etenevät pitkäveteisesti, kyse ei välttämättä ole siitä, oletteko sopiva pari vai ette – teidän vain on pohjustettava treffit onnistumaan. Mikäli tunnelma on tylsä tai kipinä puuttuu, voit kokeilla näitä Yourtango.comin kikkoja.

1. Mene treffeille "toivottavasti tykkään hänestä" -asenteella. Yleensä treffeille mennään "toivottavasti hän tykkää minusta" -asenteella. Aloita mieluummin siitä, onko hän ihminen, josta sinä pidät. Tämä estää sinua yrittämästä lukea hänen ajatuksiaan ja keskittymään oleelliseen: miltä sinusta tuntuu hänen seurassaan.

2. Etsi kolme asiaa, joista pidät hänessä. Taistele tapaasi vastaan, jossa päällimmäisenä ovat negatiiviset ajatukset. Etsi kolme asiaa, joiden ansiosta hänet kannattaa tavata. Se voi olla hänen täsmällisyytensä, hymynsä, valitsemansa ravintola… mitä tahansa.

3. Kehu häntä. On mahdollista, että hän on hermostunut ja hiukan paniikissa. Anna hänelle vilpitön kehu jo treffien alkumetreillä luodaksesi myönteisen ilmapiirin. Tämä auttaa häntä rentoutumaan – ja kehujen jakaminen ja vastaanottaminen on muutenkin mukavaa!

4. Ajattele treffejä harjoitteluna. Jokainen tapaaminen vie sinut käytännössä lähemmäksi Sitä Oikeaa. Tilastollisesti se ei välttämättä ole juuri tämä tyyppi. Entä sitten? Tässä on mahdollisuutesi oppia lisää deittailusta, ihmisistä ja itsestäsi. Voit jokaisten treffien jälkeen pohtia, mitä opit ja soveltaa sitä seuraavilla treffeillä. Treffeillä käyminen ei siis ole turhaa!

5. Älä vilkuile kelloa. Vaikka hän ei ensimmäisen kymmenen minuutin aikana osoittaudu odotuksiesi mukaiseksi, älä kiirehdi pois. Rentoudu ja ole avoin – kuka tietää, vaikka rentoutumisesi vie treffit parempaan suuntaan.

6. Kysy oikeita kysymyksiä. On tärkeää pysyä positiivisena ja antaa itsestään myönteinen kuva. Vältä kysymyksiä, jotka voivat johtaa negatiiviseen suuntaan.

7. Hiljennä päässä pyörivät epäilyksesi. Kaikki miettivät joskus, etteivät ole tarpeeksi hyviä tai etteivät treffit ole vaivan arvoiset. Kun nämä arviot nostavat rumaa päätään, vedä syvään henkeä ja sano itsellesi: "Tämä on mahdollisuus, jota en halua missata."

8. Luovu kontrollista. Olet treffeillä kuunnellaksesi ja puhuaksesi hänestä, et itsestäsi. Vatvomisesi ja analysoimisesi väsyttävät sinut. Ryhdistäydy ja muistuta itseäsi, ettei kukaan ole ajatustenlukija ja tässä on kyse kahdesta ihmisestä. Keskity henkilöön, jonka seurassa olet. Muuten saatat ohittaa unelmiesi ihmisen!

9. Ole ystävällinen ja harjoittele empatiaa. Hänellä on pelkoja ja epävarma olo aivan kuten sinullakin. Jos huomaat jonkin hänen tekemisissään ärsyttävän sinua, älä dumppaa häntä saman tien. Pohdi mieluummin miksi hän tekee niin ja mieti, olisiko se todella este suhteellenne. Ja vaikka et tapaisikaan häntä enää uudestaan, päätä treffit myönteisiin fiiliksiin.


AVA

Lähde: Yourtango.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja