Tällainen treffikäyttäytyminen ärsyttää miestä

Jotkut hyväksi kuvittelemasi tavat voivatkin olla miehen mielestä ärsyttäviä. Lue varoittava lista ja treffisi onnistuvat seuraavalla kerralla paremmin.

Varo yrittämästä liikaa treffeillä. Nämä hyväksi kuvittelemasi tavat voivatkin ärsyttää miestä.

Vartalokeskeisyys

Naiset ovat tottuneet saamaan huomiota ulkonäöllään, mutta liika tietoisuus omasta viehättävyydestä on miesten mielestä inhottavaa. Mikäli käyttäydyt kuin itsetietoinen prinsessa, miehen mielenkiinto voi loppua lyhyeen. Harva jaksaa seurustella Barbi-nuken kanssa, aidosti viehättävä nainen on upeampi vaikkapa vatsamakkaroineen.

Jatkuva nauru

Miehet pitävät siitä, että heidän vitseilleen nauretaan, mutta teeskentely näkyy silti kauas. Älä siis esitä yli-innostunutta ja kikata kaikelle mitä mies sanoo, vaan ole oma itsesi. Hysteerinen iloisuus on epäilyttävää.

Merkkitietoisuus

Yritätkö päästä miehen sydämiin merkkivaatteilla? Saatat epäonnistua pahasti, sillä miehellä ei luultavasti ole hajuakaan, mikä ihme on Louis Vuitton tai Prada. Naisia muoti kiinnostaa usein miehiä enemmän, joten vaatteilla leveilyn voi jättää muihin tilaisuuksiin.

Pieniruokaisuus

Tilaatko treffeillä vain salaattia, koska haluat tehdä vaikutuksen mieheen? Sinun ei tarvitse ahtaa itseäsi täyteen illan aikana, mutta älä näyttele nirsoa, jos et sitä ole. Miehet tykkäävät naisista, jotka uskaltavat näyttää ruokahalunsa.

Urheiluhulluus

Yritätkö viilata miestä linssiin näyttelemällä naista, joka rakastaa yli kaiken erilaisia urheilulajeja? Jos olet tosiasiassa kiinnostunut aivan muista asioista urheilulajien sijaan, älä näyttele kiinnostunutta vain miellyttääksesi miestä. Teeskenteleminen paljastuu aina jossakin vaiheessa.

Kaikkitietävyys

Erikoistumme erilaisille aloille ja seuraamme tiettyjä asioita enemmän kuin toisia. Sinun ei tarvitse esittää Einsteinia treffeilläsi. Myönnä suoraan jos et tiedä jotakin. Mies tuntee itsensä tosimieheksi, kun saa kertoa sinulle asiasta, josta tietää paljon.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock, Ammentorp Photography

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja