Ville Valo avautuu Radio Rockilla katkaisuhoitoon päätymisestään – "Molemmista päistä tuli verta"

HIM-yhtyeen nokkamies muistelee radiohaastattelussa karuja tapahtumia vuodelta 2007.

Ville Valo puhuu Radio Rockin haastattelussa avoimesti yhdeksän vuoden takaisesta rankasta vaiheesta. HIM-yhtyeen laulaja hakeutui katkaisuhoitoon kesken bändin Yhdysvaltain kiertueen.

– Hanurista ja suusta tuli verta, kummastakin päästä jatkuvasti. Ajattelin, että tämä ei ole hirveän hyvä homma. Kävin lääkärissä ja se sanoi, että nyt lepäämään, Valo kertoo Laura Vähähyypän haastattelussa.

HIM-tähti kertoo haastattelussa, että hänellä oli tuolloin juomisen lisäksi muitakin ongelmia.

– Hörpin silloin aika paljon, mutta en ollut pahimmasta päästä koskaan. Minulla on siihen aika paljon liittynyt myös depis ja stressi, henkiset ongelmat, Valo sanoo.

– Yksi suhde oli mennyt vituralleen. Tapahtui monta negatiivista asiaa samaan aikaan ja oli vaan pakko jaksaa: pakko tehdä levyä, pakko mennä studioon joka päivä. Kun tulee pakkoa tulee riittävän kauan, jokainen "prakaa" jossain välissä tai löytää tavan hallita sitä. Minä en löytänyt mitään muuta tapaa kuin vetää bissee. Jossain välissä vaan kroppa ja aivot sanoivat poks.

Ville Valo on vieraana Radio Rockin Lauantain kuokkavieras -ohjelmassa lauantaina kello 12. Kuuntele pätkä haastattelusta täällä.

Lue myös:

    Uusimmat