Ville Kohon hienoa pelaajauraa muistettiin upealla tavalla – näin SaiPa-ikonin paita nousi kattoon Lappeenrannassa

Ville Kohon pelinumero nostettiin Kisapuiston jäähallin kattoon 3:16
Ville Kohon paita nousi Kisapuiston jäähallin kattoon.

SaiPan suuren seuralegenda Ville Kohon pelipaita nostettiin lauantaina Kisapuiston jäähallin kattoon komein menoin. SaiPan pitkäaikainen kapteeni otti kunnianosoituksen liikuttuneena vastaan.

Pelaajauransa kauden 2019-20 päätteeksi lopettanut Koho sai lauantaina uralleen ansaitsemansa kruunun, kun hänen pelipaitansa nostettiin Kisapuiston jäähallin kattoon.

SaiPa järjesti pitkäaikaiselle kapteenilleen komean seremonian ja oman puheensa Koholle pitivät SaiPan toimitusjohtaja Jussi Markkanen ja Liigan toimitusjohtaja Riku Kallioniemi.

Myös Koho piti itse oman puheensa. 853 liigaottelua SaiPa-paidassa pelannut Koho tuntee olonsa etuoikeutetuksi, että saa oman paitansa hallin kattoon.

– Haluan sanoa, että vaikka uusi halli on tulossa, niin onneksi se ei kerennyt valmistua ennen tätä iltaa. Jos Koho, numero kahdeksan, jonkun hallin kattoon kuuluu, niin se on Kisapuiston hallin kattoon, Koho toteaa puheessaan.

Katso pääkuvan videolta, kuinka Ville Kohon pelipaita nousi Kisapuiston jäähallin kattoon. Koko seremonian voit katsoa alta.

SaiPa jäädytti Ville Kohon pelinumeron – katso koko seremonia 32:44

Lue myös:

    Uusimmat