Viinimessut järjestetään Helsingissä maaliskuussa

ViiniExpo 2005 järjestetään Helsingin messukeskuksessa maaliskuussa. Tapahtuma on auki suurelle yleisölle lauantaina ja sunnuntaina 5. ja 6. maaliskuuta. Perjantai on sen sijaan varattu tiukasti alkoholikaupan ammattilaisille.

Vastedes ViiniExpon tarjonta painottuu parillisina vuosina Gastro-messujen yhteydessä ammattilaisille, kun taas parittomina vuosina keskitytään kuluttajiin.

Tänä vuonna uutuutena esitellään myös ViiniExpo tulee kaupunkiin -tapahtuma: "viinisuunnistus", jonka viimeinen rasti on ViiniExpo.

-Yksi viinimaailmassa nähtävä trendi on, että alalla tapahtuu jatkuvaa keskittymistä niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Tämä suuntaus tullee jatkumaan myös tulevaisuudessa, arvelee ViiniExpon isäntä Juha Berglund.

Uutta messuilla on mm. ravintolabulevardi, jolla ravintolat tarjoavat ruoan ja viinin saumattomasti toisiinsa yhdistäviä herkkukokonaisuuksia.

Lisäksi kuluttajapäivien ohjelmassa on mm. Vuoden Kokki -finaali, sommelierien Suomen mestaruuskilpailut, osterinavauksen Suomen mestaruuskilpailut sekä näytteilleasettajien luentoja.

(MTV3-STT)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja