Viimeisen Victoria's Secret -esiintymisensä tehnyt huippumalli Adriana Lima liikuttui lavalla kyyneliin

Viimeisen Victoria's Secret -esiintymisensä tehnyt huippumalli Adriana Lima herkistyi lavalla.

19-vuotta Victoria's Secret -enkelinä poseerannut Adriana Lima jättää ennätyksellisen pitkään kestäneen pestinsä. Lima varmisti jättävänsä alusvaateyrityksen muotinäytökset torstaina. Myöhemmin samana päivän hän nousi viimeistä kertaa Victoria's Secret -näytöksen lavalle.

Pisimpään Victoria's Secret -enkelin titteliä koskaan pitänyt Lima käveli lavalle esitellen tyylikästä pitsiasustetta, selässään valkoiset riikinkukon sulat. Päästyään lavan päähän hän pysähtyi ja sai yleisön osoittamaan suosiota seisaallaan. Veteraanimalli painoi kätensä rinnalleen ja herkistyi yleisön edessä kyyneliin.

Kahden lapsen äiti on jättänyt vain yhden Victoria's Secret -esiintymisen väliin odottaessaan ensimmäistä lastaan. Lima nähtiin torstaina myös mustassa korsetissa, jonka selkään oli kiinnitetty massiivinen kuunsirppi.

Limalla on kaksi lasta yhdessä entisen aviomiehensä Marko Jaricin kanssa – 8-vuotias Valentina ja 6-vuotias Sienna. Lima avasi Victoria's Secretin muotinäytöksen vuonna 2012, vain kaksi kuukautta Siennan syntymän jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat