"Viimeinkin pääsen näyttämään katsojille jotain, mistä olen oikeasti kiinnostunut" – Mikko Penttilän uutuussarja perehtyy ennätyksiin

Ennätysfani Mikko Penttilä luotsaa uutta Kaiken maailman ennätykset -sarjaa. 

Uudessa Kaiken maailman ennätykset -sarjassa uppoudutaan Guinnessin ennätysten saloihin Myyrässäkin kisaavan Mikko Penttilän johdolla. Penttilän luona arkiston syövereissä kyläilee joka viikko julkisuudesta tuttuja vieraita, jotka vastaavat erikoislaatuisiin kysymyksiin ja pääsevät itsekin kokeilemaan ennätysten tekemistä. 

Yksinkertaisinkaan asia ei ole niin helppoa kuin ensivaikutelman perusteella voisi kuvitella, ja sen saavat kokea myös ennätyksiä kokeilevat vieraat. Kuinka monta katapultilla ammuttua vaahtokarkkia Jenni Kokander saa napattua suuhunsa? Miten Ile Uusivuorelta sujuu vessapaperirullan avaaminen yhdellä kädellä? Entä miksi Ali Jahangiri kävelee legopalikoiden päällä? Vastaukset näihin ja moniin muihin kysymyksiin selviävät Kaiken maailman ennätyksissä!

– Viimeinkin pääsen näyttämään katsojille jotain, mistä olen oikeasti kiinnostunut. Suhtaudun ennätyksiin rakkaudella ja intohimolla, mutta myös niille kuuluvalla kunnioituksella ja vakavuudella, Penttilä kuvailee. 

Juontajana toimiva ennätysfani "Mikko Penttilä" ei todellisuudessa ole oikea Mikko Penttilä. Hän ei ole ohjelmaa juontava näyttelijä, vaan näyttelijä, joka esittää juontajaa. Näin Penttilä itse selventää:

– Kaikki näyttelijät eivät ole juontajia, mutta he kaikki voivat näytellä juontajaa. On jännää ja hauskaa esittää kaikenlaisia hahmoja, mutta nyt saan olla vihdoin Mikko Penttilä – tosin hänkin on hahmo.

Kaiken maailman ennätykset mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla 27.3. alkaen klo 19.30. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja