Viime kesänä eronnut Lotta Hintsa aikoo pysytellä sinkkuna ja keskittyä uraansa vuorikiipeilijänä: "Yleensä kumppani on hidaste"

12:50

Viime kesänä jääkiekkoilija Kristian Näkyvästä eronnut Lotta Hintsa kertoo MTV Uutisille saavansa paljon yhteydenottoja miehiltä. Nainen kuitenkin aikoo keskittyä uraansa vuorikiipeilijänä, eikä uusiin mahdollisiin suhteisiin.

Vuorikiipeilyä ammatikseen sponsorisopimuksilla tekevä entinen Miss SuomiLotta Hintsa kertoo parisuhteen olevan hidaste hänen huippu-uralleen vuorikiipeilijänä.

Hintsa erosi viime kesänä ex-miehestään jääkiekkoilija Kristian Näkyvästä.

– Olen täysin sinkku. Jari Sarasvuo on sanonut, että menestyneimmät ihmiset eivät seurustele. Olen kyllä samaa mieltä. Yleensä kumppani on hidaste, Hintsa kertoo.

Vuoden 2013 Miss Suomi kertoo keskittyvänsä täysillä uraansa vuorikiipeilijänä. Hänellä on pieni asunto Suomessa, mutta hän aikoo olla ulkomailla kiipeilyn parissa ensi syksyyn saakka.

– Ensi kesänä on isommat tavoitteet ja niitä kohtia on parempi alkaa nyt tavoittelemaan ja treenaamaan, Hintsa kertoo.

Katso videolta, miten Lotta Hintsa päätyi alun perin vuorikiipeilyn pariin!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.