Vuorelta pelastettu Lotta Hintsa sai lääkäreiltä luvan jatkaa harjoittelua: "Voin alkaa valmistella kesän retkiä"

Helmikuun alussa helikopterilla vuorelta pelastettu Lotta Hintsa julkaisi Instagramissa kuvan, jossa kertoo omasta voinnistaan.

Pakistanissa Broad Peakille vuorikiipeilemään helmikuun alussa lähtenytLotta Hintsa, (entinen Näkyvä) jouduttiin pelastamaan vuorelta helikopterilla.

Hintsa oli kiipeilemässä yhdysvaltalaisen Donald Bowien kanssa, joka kertoi Instagramissa sairastuneensa retkellä keuhkokuumeeseen, ja että Hintsa päätti tämän jälkeen myös keskeyttää kiipeilyn.

Nyt Hintsa kertoo tuoreen Instagram-kuvan yhteydessä, että lääkärit ovat antaneet hänelle luvan jatkaa harjoittelua.

– Sain “vihreää valoa” harjoittelun jatkamiselle lääkäreiltä eilen. Luulen, että voin alkaa valmistella kesän retkiä tänä viikonloppuna.

Myös hänen vuorikiipeilytiiminsä jäsen on päässyt turvaan vuorella tapahtuneen tapaturman myötä.

– Olen todella onnellinen kuullessani, että Denis on turvassa ja takaisin muutaman vuorella tapahtuneen sattumuksen jälkeen. jotka pakottivat hänet palaamaan takaisin leirille. Tämä tarkoittaa sitä, että meidän koko tiimimme on tullut turvallisesti alas, Hintsa kirjoittaa englanniksi.

Lotta Hintsa valittiin Miss Suomeksi vuonna 2013.

 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.