Viikon kuuma mies: Sihisevän seksikäs David Beckham

Hollywoodin kaunotarten esittelyn vastapainoksi Helmi hemmottelee lukijoitaan myös mieskomeudella. Tämän viikon kuuma mies on David Beckham. Katso kuvat seksikkäästä jalkapalloilijasta!

Tee olosi mukavaksi ja varaudu ihastelemaan jalkapallokenttien tähteä. Viikon kuumaksi mieheksi valittu David Beckham, 36, joka on eittämättä yksi urheilumaailman komeimmista tähdistä.

Jalkapalloilija David Beckham on jo uransa alusta saakka sulattanut naisten sydämiä televisioruutujen, tietokonenäyttöjen ja lehtien takana niin työssään jalkapallokentällä kuin erilaisissa mallikuvissakin.

Tällä hetkellä loistokkaan uran jalkapallokentillä tehnyt Beckham pelaa Los Angeles Galaxy -joukkueessa. Eniten suosiota mies lienee kuitenkin niittänyt sekä urheilufanien että naisten keskuudessa pelatessaan Englannin maajoukkueen kapteenina.

Beckham on ollut paljon julkisuudessa myös vaimonsa, entisen Spice Girls -yhtyeen jäsenen, Victoria Beckhamin rinnalla. Pariskunnalla on neljä yhteistä lasta, joista uusin tulokas on valtavasti huomiota osakseen saanut perheen ensimmäinen tyttölapsi, nelikuinen Harper Seven -tytär.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja