Viihdetoimittaja muistelee, millaista Lontoossa oli heti kuningatar Elisabetin kuoleman jälkeen: "Se asia oli läsnä kaikkialla"

Kuningatar Elisabetin kuolemasta tasan vuosi – näin kuninkaallisten elämä on muuttunut 7:39
Kuningatar Elisabetin kuolemasta tasan vuosi – näin kuninkaallisten elämä on muuttunut

MTV Uutiset Livessä kerrattiin kuningatar Elisabetin kuolinpäivää ja sitä, miten kuninkaallisten elämä on kuningattaren kuoleman jälkeen muuttunut.

Tasan vuosi sitten, 8. syyskuuta 2022, Iso-Britannia pysähtyi ja maailma järkyttyi, kun historiallisen pitkäaikaisen monarkin kuningatar Elisabetin  tiedotettiin nukkuneen pois 96-vuotiaana.

Aiemmin samana päivänä uutisoitiin, että kuningattaren terveydentila oli romahtanut, ja että kuninkaallisen perheen jäsenet kiiruhtivat Elisabetin luo Balmoralin linnaan. Kuningattaren poismenosta uutisoitiin iltakahdeksan jälkeen Suomen aikaa.

MTV Uutiset Livessä kerrattiin vuodentakaista historiankirjoihin jäänyttä päivää ja sitä, miten kuninkaallisten elämä on muuttunut kuningattaren kuoleman jälkeen.

MTV Uutisten viihdetoimittaja Aino Haili lensi Lontooseen heti seuraavana aamuna kuningattaren kuoleman jälkeen. 

Se oli todella erikoista, kun sellaista ei ole kokenut ikinä aikaisemmin ja vastaavaa tuskin tulee koettua. Se asia oli läsnä kaikkialla, koko ajan, Haili muisteli MTV Uutiset Livessä.

Miten kuningattaren kuolema näkyi Lontoossa ja miten tunnelma asian suhteen muuttui? Katso yllä olevalta videolta!

Lue myös:

    Uusimmat