Mainos

Vihtavuoren asukas: Vain lasten lelut tulivat lähtiessä mukaan

Vihtavuoressa asuva Annukka Niemistö sanoo saaneensa tiedon Vihtavuoren ruutitehtaan uhkaavasta tilanteesta sukulaisiltaan ja ystäviltään.

Parin kilometrin päässä tehtaasta perheineen asuva Niemistö huomasi aamulla herätessään, että kännykkään oli tullut useita puheluita ja tekstiviestejä. Hän kertoo MTV3 Uutisille saaneensa tietoa myös sosiaalisen median kautta.

– Tutut siis pitivät huolen tiedottamisesta, viranomaisista ei ole kuulunut television hätätiedotteiden lisäksi muuta, Niemistö toteaa.

Perheenäiti pakkasi kaksostyttönsä autoon ja lähti kohti Jyväskylässä sijaitsevaa isomummolaa hieman ennen yhtätoista aamupäivällä. Niemistön mukaan on hyvin hankala esittää minkäänlaista arvioita siitä, että milloin he pääsevät takaisin kotiinsa.

– Juuri tuossa naureskelin mummolle, että onneksi meillä on leluja mukana. Mitään muuta en ymmärtänyt pakata, koska tilanteen vakavuutta ei vielä kotona ymmärtänyt. Vasta lähtiessä huomasin, että tiet on suljettu ja alueelle ei päästetä ketään takaisin. Toivottavasti pääsemme vielä tämän päivän aikana kotiin, Niemistö toivoo.

Annukka Niemistö kertoo, että liikennettä ei lähtiessä juurikaan ollut, myös talojen pihoilla oli hiljaista.

– Nyt on kuitenkin arkipäivä ja ihmiset olivat ehtineet lähteä jo töihin. Vihtavuoreen johtavissa risteyksissä tosin oli viranomaisia passissa.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.