Vihersalaatti

kukkakaali Kuva, Sanna Peurakoski
Kukkakaali Kuva, Sanna PeurakoskiCopyright Alma Media Oyj 2001
Julkaistu 23.05.2005 15:39
  • 1/2 rapeaa salaattia
  • 200 g kukkakaalia
  • 200 g vesimelonia
  • Kastike:
  • 1/2 dl öljyä
  • 1 rkl viinietikkaa
  • 1 tl hienonnettua
  • basilikaa
  • ripaus mustapippuria

Huuhtele kaali ja kukkakaali.

Revi rapea salaatti ja lohko kukkakaali kukinnoiksi, leikkaa vesimelonista kuutioita.

Kokoa ainekset salaatin päälle.

Sekoita kastikkeen ainekset pienessä pullossa ja kaada kastiketta päälle.

Koristele esimerkiksi basilikan lehdillä.

  • Ohje: Virpi Salminen ja Outi Penttilä
  • (Finfood)

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle