Vihellyskonsertti! Real Madridilta nolo avausjakson esitys Mestarien liigassa

Real Madrid on 0-2-tappiolla kotiottelussa TsSKA Moskovaa vastaan jalkapallon Mestarien liigassa avausjakson jälkeen. Real-fanit palkitsivat isäntien esityksen vihellyksillä.

Pääkuvan videolla TsSKA:n avausmaali Realia vastaan.

Lohkovoittonsa ja jatkopaikkansa jo varmistaneen Realin avauskokoonpanosta puuttuu 5-6 vakiopelaajaa, muun muassa Gareth Bale ja Luka Modric, mutta avausjakson tapahtumat olivat silti yllätys.

Fedor Tshalov iski vieraiden avausosuman 37. minuutilla. Lisää vettä Realin niskaan tuli kuusi minuuttia myöhemmin, kun Georgi Schennikov päätti taidokkaan hyökkäyksen maaliin (video alla).

TsSKA pelaa vielä lohkon kolmannesta sijasta ja paikasta Eurooppa-liigan pudotuspeleihin.

Ottelu alkoi klo 19.55 ja on kesken. Voit seurata sitä C More Sport 1:llä ja cmore.fi-suoratoistopalvelussa.