Vihdoin yhdessä! Meghanin äiti muutti herttuaparin Los Angelesin luksushuvilaan – nappasi tärkeän roolin Archie-pojan elämässä

6:37
Harry ja Meghan jättivät brittihovin - asiantuntija kertoo, mitä se tarkoittaa

Brittilehti The Sunin tietojen mukaan herttuatar Meghanin äiti Doria Ragland asustaa nykyisin tyttärensä perheen luona.

Brittilehti The Sunin saamien tietojen mukaan herttuatar Meghan perheineen on vihdoin tekemisissä tämän äidin Doria Raglandin kanssa. Lehti nimittäin uutisoi sunnuntaina, että Doria olisi muuttanut asumaan tyttärensä perheen luo.

Meghanin uutisoitiin aiemmin olevan hyvin onneton siitä, ettei hän päässyt koronavirukseen liittyvien rajoitusten jälkeen tapaamaan äitiään, jonka oma koti sijaitsee vain kymmenien kilometrien päässä Meghanin ja prinssi Harryn Los Angelesista vuokraamalta luksushuvilalta.

The Sunin lähteen mukaan Dorialla on uuden tilanteen myötä hyvin keskeinen rooli myös herttuaparin pojan Archien elämässä, sillä lehden lähteen mukaan isoäiti olisi pestattu epävirallisesti tyttärenpoikansa lapsenvahdiksi.

Beverly Hillsin alueella sijaitsevassa hulppeassa huvilassa on tiettävästi paljon tilaa myös isoäidille.

– Hänellä on omaa tilaa talossa. Vaikka Harrya saattaa toisinaan nyppiä asuminen anoppinsa kanssa, mutta heillä on todella hyvät välit keskenään, lähde hiiskuu.

Toinen, brittilehti Daily Mailille puhunut nimetön lähde korostaa, että Meghanille on hyvin tärkeää saada olla äitinsä lähellä.

– Hän on Meghanin peruskallio, eikä hän nykyisin luota kovin moniin ihmisiin lähellään, lähde kertoo lehdelle.

Brittihovin maalis-huhtikuun taitteessa jättäneet Meghan ja Harry oleskelivat alku vuoden Kanadassa, mutta muuttivat maaliskuussa juuri ennen koronarajoitusten tiukentumista Los Angelesiin ilmeisesti oleskellakseen lähempänä Meghanin äitiä.

Perhe ei ole vielä hankkinut omaa taloa alueelta, vaan asustaa elokuvatuottaja Tyler Perryn omistamassa huvilassa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja