Vihainen äiti sylkäisi kauppakeskuksen joulutontun naamalle: "Se oli tyrmistyttävä välikohtaus"

Koillis-Englannissa sattui viime lauantaina "tyrmistyttävä välikohtaus", kun äiti hermostui kauppakeskuksen joulukuvaelman tontuille, kertoo BBC.

Vihainen äiti sylkäisi kauppakeskuksen joulutontun naamalle, kun hänen poikansa ei päässyt näkemään joulupukkia. Tapaus sattui lauantaina 8. joulukuuta satamakaupunki Stockton-on-Teesissa.

Castlegaten kauppakeskuksen johtaja Karen Eve kertoo, että nainen käytti myös verbaalista väkivaltaa tonttuja kohtaan.

Paikalle kutsuttiin turvamiehet, ja nyt poliisi selvittää tapausta.

Poliisin mukaan nainen ei ollut tehnyt varausta, ja siksi poika ei ollut päässyt katsomaan pukkia.

Hyökkäys sattui aikaan, jolloin kauppakeskuksen joulukuvaelman äänet ja valot on himmennetty autismia sairastavia lapsia ajatellen. Poikkeuksellisen tunnin ajalle täytyy tehdä varaus.

"Tyrmistyttävä välikohtaus"

Even mukaan äiti oli ”todella vihamielinen”. Hän kuvailee tilannetta kamalaksi eikä ollenkaan joulun hengen mukaiseksi.

Even mukaan tontut ovat kuitenkin päässeet yli hyökkäyksestä ja palanneet takaisin töihin.

– Kukaan ei oleta tällaista tapahtuvan lapsille suunnatussa joululuolassa. Se oli tyrmistyttävä välikohtaus, ja kaikki asiakkaamme ovat olleet kauhistuneita siitä, Eve kommentoi The Sunin mukaan.

– Tonttujen tehtävä on toivottaa lapset tervetulleeksi ja varmistaa, että heillä on taianomainen kokemus. He eivät ansaitse tällaista kohtelua, kun he ainoastaan toteuttavat velvollisuuksiaan.

The Sunin mukaan nainen oli syyttänyt toista naista jonossa ohittelussa ja sen jälkeen hyökännyt paikalle tulleen jouluapulaisen kimppuun, kun tämä oli yrittänyt selittää tarvittavasta varauksesta.

Lähteet: BBC, The Sun 

Lue myös:

    Uusimmat