”Vihaan äitini puhelinta, ja toivon, ettei hän olisi koskaan hankkinut sellaista” – tokaluokkalainen kirjoitti tunteita herättävän kouluaineen

"Vihaan äitini puhelinta", kakkosluokkalainen kirjoitti kirjoitustehtävässä. Moni tunsi piston sydämessään luettuaan pienen lapsen tekstin.

Jos et malta luopua luuristasi, putsaa se edes – videolla ohje siihen, miten puhelimen näyttö putsataan bakteereista ja liasta.

Amerikkalainen opettaja Jen Beason jakoi kuvan ala-asteikäisen oppilaansa tekstistä, joka särkee sydämen. Tekstin ideana oli kirjoittaa keksinnöstä, josta ei pidä, kertoo Knox News.

– En pidä puhelimesta, koska vanhempani ovat puhelimessa joka päivä. Puhelin on toisinaan hyvin paha tapa. Vihaan äitini puhelinta, ja toivon, ettei hän olisi koskaan hankkinut sellaista. Se on keksintö, josta en pidä, tokaluokkalainen kirjoitti julkaisussa, joka on sittemmin piilotettu yleisöltä.

Beasonin mukaan neljä lasta kirjoitti esseen juuri puhelimista.

Kuva levisi esimerkiksi tälle sivustolle. Jos kuva ei näy, katso se täällä.

"Olen nähnyt lasten julkisilla paikoilla anovan huomiota"

Piilottamisesta huolimatta kuva esseestä ehti lähteä leviämään kulovalkean tavoin. Moni tunsi piston sydämessään – ovathan suomalaisetkin päiväkodit joutuneet huomauttamaan asiasta.

– Toivon, että tästä tulee viraalihitti. Olen syyllinen, kuten niin monet muutkin, annan puhelimen, iPadin, tietokoneen kontrolloida aikaani. Ja totta kai kirjoitan tämän kommentin Facebookiin tietokoneeltani, Jennie Truan Hendley kirjoittaa Knoxville News Sentinelin Facebook-sivulla.

– Olen nähnyt lasten julkisilla paikoilla anovan huomiota, mutta vanhempien nenät olivat koko ajan kiinni typerissä puhelimissa. Säälin noita pieniä lapsia, Darrell Davis sanoo.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja