Suomalaispäiväkodin portissa puhutteleva kyltti: "Pysäytti kyllä saman tien"

Suomalaispäiväkodin portilla oleva kyltti muistuttaa vanhempia siitä tärkeimmästä.

Jos lapsia syytetään Pokémon Go -pelin tuijottelusta, niin kyllä moni aikuinenkin on nykypäivänä surullisen liimautunut älypuhelimeensa.

Surullisinta tapa on luonnollisesti silloin, jos lapsi jää paitsi vanhemman huomiosta äidin tai isän tuijotellessa puhelintaan. Eräs päiväkoti päätti puhua tähän tapaan ja varmistaa, että vanhemmat olisivat läsnä edes silloin, kun hakevat jälkikasvuaan pitkän päivän jälkeen päiväkodista.

Jussi Marttisen Facebookiin lisäämää kuvaa mikkeliläisen Lähemäen päiväkodin portilla roikkuvasta kyltistä on jaettu jo satoja kertoja. 

"Aivan loistava muistutus meille vanhemmille päiväkodin portissa."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämä herättää taatusti vanhemmat pohtimaan, mikä elämässä onkaan tärkeää.

– Kyltti pysäytti kyllä saman tien, kun menin tyttöäni eilen hakemaan töiden jälkeen. Siinä rupesin miettimään omaa ajankäyttöäni ja lasten kanssa olemista. Vaikka itse pyrin viettämään paljon aikaa lasten kanssa, niin välillä huomaa itse, että joutuu tekemään puhelimella työasioita tai vaan lukemaan uutisia. Omalta kohdalta olen todennut hyväksi tavaksi jättää puhelimen kotiin välillä, kun lähdemme leikkipuistoon, Marttinen kertoo MTV Lifestylelle.

PÄIVITETTY 9.9. klo 11.33: Lisätty päiväkodin nimi ja Marttisen kommentit.

Video: Mihin äitiä tarvitaan? Suomalaislapset kertovat.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja